Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Spor 27.03.2024 - 16:30, Güncelleme: 27.03.2024 - 16:30
 

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Göztepe ile 3 Nisan Çarşamba günü kritik mücadeleye çıkacak olan temsilcimiz Kocaelispor, pazar günü Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda taktik antrenman gerçekleştirecek.

BASINA VE TARAFTARA KAPALI Kocaelispor, 3 Nisan Çarşamba günü Göztepe ile mücadele edecek. Temsilcimizde hazırlıklar devam ederken, pazar günü Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda taktik antrenman yapılmasına karar verildi. Teknik direktör Mustafa Gürsel, stadyumda Göztepe maçının provasını gerçekleştirecek. Maçı mutlak suretle kazanmak isteyen temsilcimiz, milli ara boyunca harıl harıl çalıştı. Sakatlığı bulunan futbolcuların da, pazar gününe kadar takıma katılması olağan gözüküyor. Stadyumda yapılacak olan taktik antrenman, basın mensuplarına ve taraftarlara kapalı olacak.
Göztepe ile 3 Nisan Çarşamba günü kritik mücadeleye çıkacak olan temsilcimiz Kocaelispor, pazar günü Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda taktik antrenman gerçekleştirecek.

BASINA VE TARAFTARA KAPALI

Kocaelispor, 3 Nisan Çarşamba günü Göztepe ile mücadele edecek. Temsilcimizde hazırlıklar devam ederken, pazar günü Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda taktik antrenman yapılmasına karar verildi. Teknik direktör Mustafa Gürsel, stadyumda Göztepe maçının provasını gerçekleştirecek. Maçı mutlak suretle kazanmak isteyen temsilcimiz, milli ara boyunca harıl harıl çalıştı. Sakatlığı bulunan futbolcuların da, pazar gününe kadar takıma katılması olağan gözüküyor. Stadyumda yapılacak olan taktik antrenman, basın mensuplarına ve taraftarlara kapalı olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.