Kocaelispor, Tahklm Kurulu’na başvurdu

Spor 15.04.2024 - 15:26, Güncelleme: 15.04.2024 - 15:26
 

Kocaelispor, Tahklm Kurulu’na başvurdu

Kocaelispor’a Göztepe maçı sonrasında PDFK tarafından gelen seyircisiz oynama cezasının kaldırılması için TFF Tahkim Kurulu'na başvuru yapıldığını açıkladı

Kocaelispor- Göztepe maçının ardından PDFK tarafından yeşil siyahlı ekibe verilen seyircisiz oynama cezasının kaldırılması için Kocaelispor yönetimi, PDFK kararının kaldırılması amacıyla bugün itibariyle TFF Tahkim Kurulu'na başvuru yapıldığını açıkladı. Kocaelispor, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Göztepe ile oynanan müsabakada vuku bulan saha olayları / çirkin ve kötü tezahürat kapsamında Trendyol 1. Lig'de Bandırmaspor ile oynayacağımız müsabaka için Doğu Maraton Üst Tribün 301-303-326, Batı Numaralı Alt Tribün 112-113-114-115-116, Doğu Maraton Alt Tribün 101-102-124 A-125-126 bloklarda maçı izleyen taraftarlarımıza yönelik olarak uygulanan elektronik kart blokeleri ve Trendyol 1. Lig'de Sakaryaspor ile oynayacağımız müsabaka için Doğu Maraton Üst Tribün 301, Batı Numaralı Alt Tribün 114 nolu bloklarda maçı izleyen taraftarlarımıza yönelik olarak ilaveten uygulanan elektronik kart blokelerine istinaden mesnetsiz PDFK kararının kaldırılması amacıyla bugün itibariyle TFF Tahkim Kurulu'na başvuru yapılmıştır.”
Kocaelispor’a Göztepe maçı sonrasında PDFK tarafından gelen seyircisiz oynama cezasının kaldırılması için TFF Tahkim Kurulu'na başvuru yapıldığını açıkladı

Kocaelispor- Göztepe maçının ardından PDFK tarafından yeşil siyahlı ekibe verilen seyircisiz oynama cezasının kaldırılması için Kocaelispor yönetimi, PDFK kararının kaldırılması amacıyla bugün itibariyle TFF Tahkim Kurulu'na başvuru yapıldığını açıkladı.

Kocaelispor, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Göztepe ile oynanan müsabakada vuku bulan saha olayları / çirkin ve kötü tezahürat kapsamında Trendyol 1. Lig'de Bandırmaspor ile oynayacağımız müsabaka için Doğu Maraton Üst Tribün 301-303-326, Batı Numaralı Alt Tribün 112-113-114-115-116, Doğu Maraton Alt Tribün 101-102-124 A-125-126 bloklarda maçı izleyen taraftarlarımıza yönelik olarak uygulanan elektronik kart blokeleri ve Trendyol 1. Lig'de Sakaryaspor ile oynayacağımız müsabaka için Doğu Maraton Üst Tribün 301, Batı Numaralı Alt Tribün 114 nolu bloklarda maçı izleyen taraftarlarımıza yönelik olarak ilaveten uygulanan elektronik kart blokelerine istinaden mesnetsiz PDFK kararının kaldırılması amacıyla bugün itibariyle TFF Tahkim Kurulu'na başvuru yapılmıştır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.