KOÜ çalışanları iftarda buluştu

Kocaeli 27.03.2024 - 16:46, Güncelleme: 27.03.2024 - 16:46
 

KOÜ çalışanları iftarda buluştu

Kocaeli Üniversitesi çalışanları Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'ün ev sahipliğindeki iftarda buluştu

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ev sahipliğinde; üniversitenin fakülteler, meslek yüksekokulları ve enstitülerde görev alan akademik ve idari personeli iftarda bir araya geldi. Kartepe Park Otel'de düzenlenen iftara Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Elif Öğüt, Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Genel Sekreter yardımcıları, dekanlar, müdürler ve akademik ile idari personel katıldı.   İftar öncesi konuşan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, geçtiğimiz ay büyük bir başarı ile düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı'na destek sunan herkese bir kez daha teşekkür etti. Araştırma üniversitesi olma hedefine de değinen Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, bu hedefe ulaşmak için herkesten destek istedi.
Kocaeli Üniversitesi çalışanları Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'ün ev sahipliğindeki iftarda buluştu

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ev sahipliğinde; üniversitenin fakülteler, meslek yüksekokulları ve enstitülerde görev alan akademik ve idari personeli iftarda bir araya geldi.

KOÜ çalışanları iftarda buluştu

Kartepe Park Otel'de düzenlenen iftara Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Elif Öğüt, Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Genel Sekreter yardımcıları, dekanlar, müdürler ve akademik ile idari personel katıldı.

 

KOÜ çalışanları iftarda buluştu

İftar öncesi konuşan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, geçtiğimiz ay büyük bir başarı ile düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı'na destek sunan herkese bir kez daha teşekkür etti. Araştırma üniversitesi olma hedefine de değinen Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, bu hedefe ulaşmak için herkesten destek istedi.

KOÜ çalışanları iftarda buluştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.