19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHRS randevularına yeni düzenleme

Gündem 07.05.2024 - 15:02, Güncelleme: 07.05.2024 - 15:02
 

MHRS randevularına yeni düzenleme

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni düzenlemeye ilişkin tarih vererek basın açıklaması yapılması planlandığını dile getirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Beştepe'deki kabine toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. YENİ DÜZENLEMEYE İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPILACAK Bir gazetecinin, MHRS'de yeni düzenlemeye ilişkin Bakanlığın ilgili birimleri ve hastanelerin yöneticileriyle yapılan toplantıların içeriğinin ne olduğuna yönelik sorusu üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9 Mayıs Perşembe günü bir basın toplantısı yapılmasının planlandığını söyledi. “TÜM ADIMLARI BİRİNCİ ELDEN DUYACAKSINIZ” Bakan Koca konuya ilişkin, “Bu perşembe tüm basın mensuplarımızı bekliyoruz. Kapsamlı bir değerlendirme yapacağız. Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız. Bugüne kadar olduğu gibi vatandaşımızı en açık ve şeffaf şekilde bilgilendireceğiz” ifadelerini kullandı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni düzenlemeye ilişkin tarih vererek basın açıklaması yapılması planlandığını dile getirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Beştepe'deki kabine toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

YENİ DÜZENLEMEYE İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPILACAK

Bir gazetecinin, MHRS'de yeni düzenlemeye ilişkin Bakanlığın ilgili birimleri ve hastanelerin yöneticileriyle yapılan toplantıların içeriğinin ne olduğuna yönelik sorusu üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9 Mayıs Perşembe günü bir basın toplantısı yapılmasının planlandığını söyledi.

“TÜM ADIMLARI BİRİNCİ ELDEN DUYACAKSINIZ”

Bakan Koca konuya ilişkin, “Bu perşembe tüm basın mensuplarımızı bekliyoruz. Kapsamlı bir değerlendirme yapacağız. Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız. Bugüne kadar olduğu gibi vatandaşımızı en açık ve şeffaf şekilde bilgilendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.