Orhan Cami restore edilecek

Kocaeli 16.04.2024 - 13:18, Güncelleme: 16.04.2024 - 13:18
 

Orhan Cami restore edilecek

Turizm Haftası sebebiyle düzenlenen programda konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Orhan Cami’nin restore edileceğini açıkladı. Vali Yavuz, restore edilen Halkevi binasının açılışına dair tarih de verdi

Kocaeli İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Turizm Haftası sebebiyle kutlama programı gerçekleştirdi. Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Vali Yardımcısı Şenol Kaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Nuh Çimento Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü Süleyman Toktaş, öğrenciler ile veliler katıldı. ‘GENÇLERİMİZİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ’ Programda konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İzmit Orhan Cami’nin restore edileceğini açıkladı. Halkevi binası ile ilgili de konuşan Vali Yavuz, binanın 19 Mayıs’ta açılmasını hedeflediklerini söyledi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,konuşmasında şunları söyledi: “Hedeflere ulaşmak için mücadele ediyoruz. Hedefimiz 60 milyar dolar turizm geliri elde etmek. Biz bu şehir yarınlara hazırlıyoruz. Biz küresel bir güç Türkiye sevdasıyla yaşıyoruz. Büyük Türkiye inşa etmek gençlerden en büyük beklentimizdir. Turizm aracılığıyla Türk milletinin dünyaya öğretebileceği birçok değer var. Çok önemli restorasyon projeleri gerçekleştirdik. Orhan Cami’yi yakın zamanda restore edeceğiz. Halkevi’ni restore ettik, bitirmeye çalışıyoruz. Hedefimiz 19 Mayıs’ta açmak. Ve orayı gençlerimizin hizmetine sunacağız.”
Turizm Haftası sebebiyle düzenlenen programda konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Orhan Cami’nin restore edileceğini açıkladı. Vali Yavuz, restore edilen Halkevi binasının açılışına dair tarih de verdi

Kocaeli İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Turizm Haftası sebebiyle kutlama programı gerçekleştirdi. Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Vali Yardımcısı Şenol Kaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Nuh Çimento Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü Süleyman Toktaş, öğrenciler ile veliler katıldı.

Orhan Cami restore edilecek

‘GENÇLERİMİZİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ’

Programda konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İzmit Orhan Cami’nin restore edileceğini açıkladı. Halkevi binası ile ilgili de konuşan Vali Yavuz, binanın 19 Mayıs’ta açılmasını hedeflediklerini söyledi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,konuşmasında şunları söyledi: “Hedeflere ulaşmak için mücadele ediyoruz. Hedefimiz 60 milyar dolar turizm geliri elde etmek. Biz bu şehir yarınlara hazırlıyoruz. Biz küresel bir güç Türkiye sevdasıyla yaşıyoruz. Büyük Türkiye inşa etmek gençlerden en büyük beklentimizdir. Turizm aracılığıyla Türk milletinin dünyaya öğretebileceği birçok değer var. Çok önemli restorasyon projeleri gerçekleştirdik. Orhan Cami’yi yakın zamanda restore edeceğiz. Halkevi’ni restore ettik, bitirmeye çalışıyoruz. Hedefimiz 19 Mayıs’ta açmak. Ve orayı gençlerimizin hizmetine sunacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.