Park ınn

3 bin 800 iklimlendirme cihazına anlık bakım ve onarım

Kocaeli (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2023 - 11:00, Güncelleme: 23.09.2023 - 10:50
 

3 bin 800 iklimlendirme cihazına anlık bakım ve onarım

3 bin 800 iklimlendirme cihazına anlık bakım ve onarım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 3 bin 800 iklimlendirme cihazının bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirerek enerji kaybının önüne geçiyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tesislerde yer alan iklimlendirme cihazlarının bakım ve onarımlarını düzenli olarak yaparak, enerji kaybının önüne geçiyor. Büyükşehire ait 408 tesisteki 3 bin 800 iklimlendirme cihazının bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiren büyükşehir, böylece önemli oranda tasarruf yapılmasını sağlıyor. Büyükşehir personelleri tarafından gerçekleştirilen bakım çalışmaları, hem vatandaşların hem de personellerin tesislerde uygun şartlar altında bulunmasına imkan veriyor.
3 bin 800 iklimlendirme cihazına anlık bakım ve onarım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 3 bin 800 iklimlendirme cihazının bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirerek enerji kaybının önüne geçiyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tesislerde yer alan iklimlendirme cihazlarının bakım ve onarımlarını düzenli olarak yaparak, enerji kaybının önüne geçiyor. Büyükşehire ait 408 tesisteki 3 bin 800 iklimlendirme cihazının bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiren büyükşehir, böylece önemli oranda tasarruf yapılmasını sağlıyor. Büyükşehir personelleri tarafından gerçekleştirilen bakım çalışmaları, hem vatandaşların hem de personellerin tesislerde uygun şartlar altında bulunmasına imkan veriyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.