Park ınn

3 isimden birisi Adem Ljajic

Spor 29.01.2024 - 14:57, Güncelleme: 29.01.2024 - 14:57
 

3 isimden birisi Adem Ljajic

Transfer çalışmalarına devam eden Kocaelispor 8 numara pozisyonu için bir isim daha gündeme geldi. Yeşil siyahlılar Adem Ljajic için nabız yokluyor

İZLEMEYE GİTTİLER Transfer çalışmalarına devam eden Kocaelispor’da orta saha için bir aday daha gündeme geldi. Yeşil siyahlılar Sırbıstan Ligi’nde forma giyen 10 numara Adem Ljajic için nabız yokluyor. Takımı Novi Pazar ile Antalya’da kampta olan Adem’in son durumunu görmek için Ertuğrul Sağlam’ın yardımcıları Antalya’ya gitti. Cumartesi günü hastalığı nedeniyle hazırlık maçında forma giyemeyen Adem Llajic’in takımı yarın bir hazırlık maçı daha oynayacak. Kariyerinde Roma, İnter, Fiorentina, Torino gibi önemli takımların formasını giyen Adem, ülkemizde ise Beşiktaş ve Karagümrük formalarını giydi. Kocaelispor'un gündeminde Llajic'in dışında iki isim daha gündemde yer alıyor.
Transfer çalışmalarına devam eden Kocaelispor 8 numara pozisyonu için bir isim daha gündeme geldi. Yeşil siyahlılar Adem Ljajic için nabız yokluyor

İZLEMEYE GİTTİLER

Transfer çalışmalarına devam eden Kocaelispor’da orta saha için bir aday daha gündeme geldi. Yeşil siyahlılar Sırbıstan Ligi’nde forma giyen 10 numara Adem Ljajic için nabız yokluyor. Takımı Novi Pazar ile Antalya’da kampta olan Adem’in son durumunu görmek için Ertuğrul Sağlam’ın yardımcıları Antalya’ya gitti. Cumartesi günü hastalığı nedeniyle hazırlık maçında forma giyemeyen Adem Llajic’in takımı yarın bir hazırlık maçı daha oynayacak. Kariyerinde Roma, İnter, Fiorentina, Torino gibi önemli takımların formasını giyen Adem, ülkemizde ise Beşiktaş ve Karagümrük formalarını giydi. Kocaelispor'un gündeminde Llajic'in dışında iki isim daha gündemde yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.