Park ınn

3’te 3 yaptık

Spor 05.02.2024 - 12:29, Güncelleme: 05.02.2024 - 12:29
 

3’te 3 yaptık

İkinci yarının ilk maçında hakem hatalarıyla Manisa’da kaybeden Kocaelispor, daha sonra oynadığı 3 maçı kazanarak zirve iddiasını güçlendirdi. Körfez ekibi farklı kazanacağı Adanaspor maçında tek gollü galibiyet aldı

ÇOK GOL KAÇIRDIK Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk kovalayan Kocaelispor, Adanaspor maçında baskılı futbol oynamasına rağmen sahadan 1-0 galip ayrıldı. 90 dakika boyunca yakaladığı net fırsatları cömertçe harcayan ve rakibine pozisyon vermeyen yeşil-siyahlılar farklı kazanacağı Adanaspor maçında tek gollü galibiyet aldı. Maçın son bölümlerinde ise temsilcimiz gereksiz stres yaşasa da maçı kazanmayı bildi. KAZANMAYA DEVAM İkinci yarının ilk maçında hakem hatalarıyla Manisa’da kaybeden Kocaelispor, daha sonra oynadığı 3 maçı kazanarak zirve iddiasını güçlendirdi. Yeşil-Siyahlı ekip 2-1 kaybettiği Manisa maçından sonra oynadığı müsabakalarda Eyüpspor, Altay ve Adanaspor’u yenerek galibiyet serisini 3’'e çıkardı. Teknik adam Ertuğrul Sağlam’ın öğrencileri bu galibiyet serisiyle zirve yolunda önemli bir avantaj yakaladı.
İkinci yarının ilk maçında hakem hatalarıyla Manisa’da kaybeden Kocaelispor, daha sonra oynadığı 3 maçı kazanarak zirve iddiasını güçlendirdi. Körfez ekibi farklı kazanacağı Adanaspor maçında tek gollü galibiyet aldı

ÇOK GOL KAÇIRDIK

Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk kovalayan Kocaelispor, Adanaspor maçında baskılı futbol oynamasına rağmen sahadan 1-0 galip ayrıldı. 90 dakika boyunca yakaladığı net fırsatları cömertçe harcayan ve rakibine pozisyon vermeyen yeşil-siyahlılar farklı kazanacağı Adanaspor maçında tek gollü galibiyet aldı. Maçın son bölümlerinde ise temsilcimiz gereksiz stres yaşasa da maçı kazanmayı bildi.

KAZANMAYA DEVAM

İkinci yarının ilk maçında hakem hatalarıyla Manisa’da kaybeden Kocaelispor, daha sonra oynadığı 3 maçı kazanarak zirve iddiasını güçlendirdi. Yeşil-Siyahlı ekip 2-1 kaybettiği Manisa maçından sonra oynadığı müsabakalarda Eyüpspor, Altay ve Adanaspor’u yenerek galibiyet serisini 3’'e çıkardı. Teknik adam Ertuğrul Sağlam’ın öğrencileri bu galibiyet serisiyle zirve yolunda önemli bir avantaj yakaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.