Park ınn

8 kişi gitti, 8 kişi geldi

Spor 13.02.2024 - 14:55, Güncelleme: 13.02.2024 - 14:55
 

8 kişi gitti, 8 kişi geldi

Devre arası transfer dönemini bir hayli hızlı geçiren Kocaelispor’da 8 oyuncudan 5’i ile yollar ayrılırken, 3 oyuncu ise kiralık olarak gönderildi. Temsilcimiz 8 oyuncu ile de sözleşme imzaladı

GİDENLERDEN 3’Ü KİRALIK Kocaelispor’da devre arası transfer dönemi hızlı geçti. Temsilcimiz bu süre içerisinde, Tanke’yi Shimizu’ya, Ömer Tuğ’u Velimeşespor’a, Emre Nefiz’i Bucaspor 1928’e, Mert Çölgeçen’i Iğdır FK’ya, Alihan Kubalas’ı ise Keçiörengücü’ne yolladı. Yeşil - Siyahlılar 3 oyuncuyu ise kiralık olarak gönderdi. Atabey Çiçek 1461 Trabzonspor’a, Yusuf Emre Gültekin Şanlıurfaspor’a ve Berat Kartal ise Artvin Hopaspor’a kiralık olarak gönderildi. KADRO GÜÇLENDİRİLDİ Devre arasında takımımıza 7 oyuncu transfer edildi. Bu oyuncular şunlar: Dinamo Tiflis’ten Davit Skhirtladze ve Giorgi Kharaishvili, Kasımpaşa’dan Duhan Aksu, Buriram’dan Ramil Şeydavey, Pendikspor’dan Vukovic, Keçiörengücü’nden Haşim Arda Sarman ve Talasgücü’nden Yusuf Efe Yaman. Genç oyuncu Lawal ise Nijerya’da keşfedilip takıma kazandırıldı. Yapılan transferlerle birlikte Kocaelispor, ligin ikinci devresinde daha alternatifli bir takım haline geldi ve forma savaşı da kızıştı.  
Devre arası transfer dönemini bir hayli hızlı geçiren Kocaelispor’da 8 oyuncudan 5’i ile yollar ayrılırken, 3 oyuncu ise kiralık olarak gönderildi. Temsilcimiz 8 oyuncu ile de sözleşme imzaladı

GİDENLERDEN 3’Ü KİRALIK

Kocaelispor’da devre arası transfer dönemi hızlı geçti. Temsilcimiz bu süre içerisinde, Tanke’yi Shimizu’ya, Ömer Tuğ’u Velimeşespor’a, Emre Nefiz’i Bucaspor 1928’e, Mert Çölgeçen’i Iğdır FK’ya, Alihan Kubalas’ı ise Keçiörengücü’ne yolladı. Yeşil - Siyahlılar 3 oyuncuyu ise kiralık olarak gönderdi. Atabey Çiçek 1461 Trabzonspor’a, Yusuf Emre Gültekin Şanlıurfaspor’a ve Berat Kartal ise Artvin Hopaspor’a kiralık olarak gönderildi.

KADRO GÜÇLENDİRİLDİ

Devre arasında takımımıza 7 oyuncu transfer edildi. Bu oyuncular şunlar: Dinamo Tiflis’ten Davit Skhirtladze ve Giorgi Kharaishvili, Kasımpaşa’dan Duhan Aksu, Buriram’dan Ramil Şeydavey, Pendikspor’dan Vukovic, Keçiörengücü’nden Haşim Arda Sarman ve Talasgücü’nden Yusuf Efe Yaman. Genç oyuncu Lawal ise Nijerya’da keşfedilip takıma kazandırıldı. Yapılan transferlerle birlikte Kocaelispor, ligin ikinci devresinde daha alternatifli bir takım haline geldi ve forma savaşı da kızıştı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.