Park ınn

Adanaspor ile 26. randevu

Spor 02.02.2024 - 16:45, Güncelleme: 02.02.2024 - 16:45
 

Adanaspor ile 26. randevu

Kocaelispor yarın sahasında Adanaspor’u konuk edecek. Temsilcimiz bu zamana kadar Adanaspor ile 25 kez karşılaştı. Körfez, oynadığı 25 maçın 9’unu kazandı

10’UNCU GALİBİYETİ ARAYACAĞIZ Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Kocaelispor, yarın sahasında Adanaspor ile mücadele edecek. İlk devre deplasmanda 2-0 mağlup ettiğimiz Adanaspor ile 26. randevuya çıkacağız. Kocaelispor ve Adanaspor tarihte 25 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 8’ini Adanaspor, 9'unu Kocaelispor kazanırken, 9 maç berabere bitti. Ligin ilk devresinde Adana'da oynanan maçı temsilcimiz Kocaelispor, Cihat Çelik ve Barış Alıcı’nın golleriyle kazanmıştı. Altay galibiyeti ile puanını 39'a yükselten temsilcimiz, 21. hafta mücadelesinde Adanaspor karşısında 10’uncu galibiyetini arayacak.
Kocaelispor yarın sahasında Adanaspor’u konuk edecek. Temsilcimiz bu zamana kadar Adanaspor ile 25 kez karşılaştı. Körfez, oynadığı 25 maçın 9’unu kazandı

10’UNCU GALİBİYETİ ARAYACAĞIZ

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Kocaelispor, yarın sahasında Adanaspor ile mücadele edecek. İlk devre deplasmanda 2-0 mağlup ettiğimiz Adanaspor ile 26. randevuya çıkacağız. Kocaelispor ve Adanaspor tarihte 25 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 8’ini Adanaspor, 9'unu Kocaelispor kazanırken, 9 maç berabere bitti. Ligin ilk devresinde Adana'da oynanan maçı temsilcimiz Kocaelispor, Cihat Çelik ve Barış Alıcı’nın golleriyle kazanmıştı. Altay galibiyeti ile puanını 39'a yükselten temsilcimiz, 21. hafta mücadelesinde Adanaspor karşısında 10’uncu galibiyetini arayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.