AK Gençlerden Altuntaş’a moral ziyareti!

Siyaset 06.08.2021 - 11:03, Güncelleme: 06.08.2021 - 11:03
 

AK Gençlerden Altuntaş’a moral ziyareti!

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları yönetimi, geçtiğimiz günlerde Covid-19 testi pozitif çıkan ve evinde tedavisi devam eden İlçe Başkanları Enes Altuntaş’ı ziyaret etti.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları yönetimi, geçtiğimiz günlerde Covid-19 testi pozitif çıkan İlçe Başkanları Enes Altuntaş’ı ziyaret etti. Evinde karantinaya alınan Altuntaş’ın evine giderek moral ziyaretinde bulunan AK Genç Gebze yönetimi ziyarette geçmiş olsun dileklerini iletmeyi de ihmal etmeyerek en kısa sürede başkanlarını yanlarında görmek istediklerini de söylediler. Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran AK Gençler konuyla ilgili yaptıkları paylaşımda Altuntaş’ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek “Geçtiğimiz günlerde Covid-19 testi pozitif çıkan İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Enes Altuntaş'ı yönetimimiz ile birlikte ziyaret ettik. Başta değerli başkanımız olmak üzere şifa bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi. “HEM DE BENSİZ” Öte yandan AK Gençlerin ziyaret paylaşımına hem güldüren hem de düşündüren bir yorumda bulunan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, gençlere içerlediğini söyleyerek, “Hem de bensiz. Tebrikler gençler size de bu yakışırdı” dedi. Ayrıca AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş’a geçmiş olsun dileklerini de iletmeyi ihmal etmeyen Başkan Kaya,  “Enes Başkan en kısa zamanda aramızda olacaktır inşallah” ifadelerini kullandı.
AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları yönetimi, geçtiğimiz günlerde Covid-19 testi pozitif çıkan ve evinde tedavisi devam eden İlçe Başkanları Enes Altuntaş’ı ziyaret etti.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları yönetimi, geçtiğimiz günlerde Covid-19 testi pozitif çıkan İlçe Başkanları Enes Altuntaş’ı ziyaret etti. Evinde karantinaya alınan Altuntaş’ın evine giderek moral ziyaretinde bulunan AK Genç Gebze yönetimi ziyarette geçmiş olsun dileklerini iletmeyi de ihmal etmeyerek en kısa sürede başkanlarını yanlarında görmek istediklerini de söylediler. Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran AK Gençler konuyla ilgili yaptıkları paylaşımda Altuntaş’ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek “Geçtiğimiz günlerde Covid-19 testi pozitif çıkan İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Enes Altuntaş'ı yönetimimiz ile birlikte ziyaret ettik. Başta değerli başkanımız olmak üzere şifa bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

“HEM DE BENSİZ”

Öte yandan AK Gençlerin ziyaret paylaşımına hem güldüren hem de düşündüren bir yorumda bulunan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, gençlere içerlediğini söyleyerek, “Hem de bensiz. Tebrikler gençler size de bu yakışırdı” dedi. Ayrıca AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş’a geçmiş olsun dileklerini de iletmeyi ihmal etmeyen Başkan Kaya,  “Enes Başkan en kısa zamanda aramızda olacaktır inşallah” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.