Park ınn

Alagöz Holding Iğdır FK, Trendyol 1. Lig'e Yükseldi

Spor 03.06.2024 - 15:03, Güncelleme: 03.06.2024 - 15:03
 

Alagöz Holding Iğdır FK, Trendyol 1. Lig'e Yükseldi

Iğdır'ın gururu Alagöz Holding Iğdır FK, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig play-off finalinde mücadele ettiği 1461 Trabzon FK'yi 1-0 mağlup ederek, Trendyol 1. Lig'e yükselen son takım oldu.

Maç öncesinde sadece futbol değil, insanlık için de önemli bir mesaj verildi. Her iki takımın futbolcuları, İsrail'in Filistin'deki zulmünü protesto etmek adına sahaya çıkarken, izleyiciler de bu anlamlı duruşa destek verdi. 1461 Trabzon FK oyuncuları, sahaya yanlarında Filistinli çocukları andıran figürlerle çıkarken, Alagöz Holding Iğdır FK futbolcuları ise "Soykırıma Hayır, Özgür Filistin" yazılı bir pankart açarak mesajlarını net bir şekilde iletti. Iğdır'ın her köşesinden gelen taraftarlar, maçı büyük bir heyecanla takip etti. Millet Bahçesi'nde kurulan büyük ekrandan maçı izleyen yerel halk, heyecanla maçın son düdüğünü bekledi. Final düdüğüyle birlikte ise şehirde coşku doruğa çıktı. Vali Yolu Caddesi'nde araçlarla oluşturulan konvoy, meşaleler yakarak Atatürk Caddesi'ne doğru ilerlerken, şehrin dört bir yanından gelen vatandaşlar da sokaklara dökülerek takımlarını coşkuyla kutladılar. Zübeyde Hanım Bulvarı'nda bir araya gelen coşkulu kalabalık, Alagöz Holding Iğdır FK'nın Trendyol 1. Lig'e yükselmesini büyük bir sevinçle kutladı. Taraftarlar, bu unutulmaz zaferle birlikte sadece futbol sahalarında değil, insan hakları ve adalet mücadelesinde de seslerini yükseltmenin önemini bir kez daha göstermiş oldular. BAŞKAN YILDIRIMDAN KUTLAMA MESAJI Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım Alagöz Iğdır Futbol Kulübü'nün şampiyonluğu sonrası yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
Iğdır'ın gururu Alagöz Holding Iğdır FK, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig play-off finalinde mücadele ettiği 1461 Trabzon FK'yi 1-0 mağlup ederek, Trendyol 1. Lig'e yükselen son takım oldu.

Maç öncesinde sadece futbol değil, insanlık için de önemli bir mesaj verildi. Her iki takımın futbolcuları, İsrail'in Filistin'deki zulmünü protesto etmek adına sahaya çıkarken, izleyiciler de bu anlamlı duruşa destek verdi. 1461 Trabzon FK oyuncuları, sahaya yanlarında Filistinli çocukları andıran figürlerle çıkarken, Alagöz Holding Iğdır FK futbolcuları ise "Soykırıma Hayır, Özgür Filistin" yazılı bir pankart açarak mesajlarını net bir şekilde iletti.

Iğdır'ın her köşesinden gelen taraftarlar, maçı büyük bir heyecanla takip etti. Millet Bahçesi'nde kurulan büyük ekrandan maçı izleyen yerel halk, heyecanla maçın son düdüğünü bekledi. Final düdüğüyle birlikte ise şehirde coşku doruğa çıktı. Vali Yolu Caddesi'nde araçlarla oluşturulan konvoy, meşaleler yakarak Atatürk Caddesi'ne doğru ilerlerken, şehrin dört bir yanından gelen vatandaşlar da sokaklara dökülerek takımlarını coşkuyla kutladılar. Zübeyde Hanım Bulvarı'nda bir araya gelen coşkulu kalabalık, Alagöz Holding Iğdır FK'nın Trendyol 1. Lig'e yükselmesini büyük bir sevinçle kutladı.

Taraftarlar, bu unutulmaz zaferle birlikte sadece futbol sahalarında değil, insan hakları ve adalet mücadelesinde de seslerini yükseltmenin önemini bir kez daha göstermiş oldular.

BAŞKAN YILDIRIMDAN KUTLAMA MESAJI

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım Alagöz Iğdır Futbol Kulübü'nün şampiyonluğu sonrası yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.