Park ınn

Altay kritik virajda

Spor 25.01.2024 - 13:12, Güncelleme: 25.01.2024 - 13:12
 

Altay kritik virajda

Trendyol 1. Lig'de alt sıralardan kurtulmanın mücadelesini veren Altay gelecek haftalarda kritik virajlar dönecek.

Yönetimin ihtar gönderen futbolcular için Efe'den gelecek parayla ödeme yapma kararı almasının ardından 'devam' kararı alan teknik direktör Yusuf Şimşek'le çalışmalarını sürdüren İzmir temsilcisi önümüzdeki 5 haftada final niteliğindeki maçlara çıkacak. Siyah-beyazlılar, bu süreçte Play-Off hattında yer alan güçlü rakipler ve kendisi gibi lige tutunmaya çalışan ekiplere karşı puan savaşı verecek. Ligde son 4 haftada 3 galibiyet, 1 yenilgi alarak çıkış yakalan ve kurtuluş ateşini yakan siyah-beyazlılar, 5 hafta içinde iki derbi sınavına çıkarken, alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren ekiplerle oynayacak. KOCAELİSPOR İLE PAZAR GÜNÜ Altay, sırasıyla Kocaelispor, İzmir derbisinde Göztepe, Erzurum FK, Ege derbisinde Bodrum FK ve Giresunspor karşısında alacağı puanlarla ateş hattından kurtulmanın hesaplarını yapacak. Altay, altyapısından yetişen genç kaleci Ulaş Hasan Özçelik ile profesyonel sözleşme yaptı. Geçen sezondan bu yana A takımla antrenmanlara katılan 18 yaşındaki file bekçisi 5 yıllık mukavele imzaladı. Genç kaleci Ulaş Hasan Özçelik, "Hayalimi gerçekleştirdiğim için çok büyük onur ve gurur duyuyorum. Büyük Altay'ın kalesi her zaman emin ellerde olur, bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Trendyol 1. Lig'de alt sıralardan kurtulmanın mücadelesini veren Altay gelecek haftalarda kritik virajlar dönecek.

Yönetimin ihtar gönderen futbolcular için Efe'den gelecek parayla ödeme yapma kararı almasının ardından 'devam' kararı alan teknik direktör Yusuf Şimşek'le çalışmalarını sürdüren İzmir temsilcisi önümüzdeki 5 haftada final niteliğindeki maçlara çıkacak. Siyah-beyazlılar, bu süreçte Play-Off hattında yer alan güçlü rakipler ve kendisi gibi lige tutunmaya çalışan ekiplere karşı puan savaşı verecek. Ligde son 4 haftada 3 galibiyet, 1 yenilgi alarak çıkış yakalan ve kurtuluş ateşini yakan siyah-beyazlılar, 5 hafta içinde iki derbi sınavına çıkarken, alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren ekiplerle oynayacak.

KOCAELİSPOR İLE PAZAR GÜNÜ

Altay, sırasıyla Kocaelispor, İzmir derbisinde Göztepe, Erzurum FK, Ege derbisinde Bodrum FK ve Giresunspor karşısında alacağı puanlarla ateş hattından kurtulmanın hesaplarını yapacak. Altay, altyapısından yetişen genç kaleci Ulaş Hasan Özçelik ile profesyonel sözleşme yaptı. Geçen sezondan bu yana A takımla antrenmanlara katılan 18 yaşındaki file bekçisi 5 yıllık mukavele imzaladı. Genç kaleci Ulaş Hasan Özçelik, "Hayalimi gerçekleştirdiğim için çok büyük onur ve gurur duyuyorum. Büyük Altay'ın kalesi her zaman emin ellerde olur, bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.