Park ınn

Baba oğul meclis üyesi adayı oldu

Kocaeli 20.01.2024 - 14:53, Güncelleme: 20.01.2024 - 14:53
 

Baba oğul meclis üyesi adayı oldu

Saadet Partisi Körfez ilçe Divan toplantısı kalabalık katılımla gerçekleşti. Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Saadet Partisi’nin ilk Körfez Belediye Meclis Üyesi aday adaylık dosyaları teslim alındı. Cevat Baytekin ve oğulları Furkan Baytekin ile Vehbi Baytekin birlikte dosya teslim ettiler

İlçe Divan Toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, İsrail’e ambargo uygulanmamasını ve İslam Dünyasının yaşana katliama sessiz kalışını eleştirerek, “100 gündür İsrail’e yük taşınıyor, malzeme yollanıyor, 700 gemi seferi yapıldı. Ne yazık ki İslam Coğrafyası İsrail’e çanak tutuyor, yaşanan katliama seyirci kalıyor, rezil bir durum yaşanıyor. İsrail’e boykot yapmak ekonomimizi bozarmış, sanki çok iyi bir ekonomimiz var” dedi. Daha sonra konuşan İl Başkanı Halil Kayın, Körfez Belediyesine yüklenerek borç ödemek için yapılan arsa devir ve satışlarını, SGK başta olmak üzere yeniden artan borç yükünü, ödenen faizleri, yapılan yanlış yönetimi eleştirdi. GİK Üyesi Recep Sarıdoğan’da konuşmasında İsrail konusuna değinerek, “Hakikatleri söylemek ve uyarmak mecburiyetindeyiz. Mücadele ederek yaşamaya çalışıyoruz, bu noktada sormak görevimiz, biz Suriye ile niye kavga ettik, ABD ile niye müttefikiz? Teröristlere yardım eden ABD ile niye müttefik olmaya çalışıyoruz? Bu akşam 55 milyon dolar ödeyerek ABD’den uzaya insan göndereceğiz. Astronot Amerika’nın, mekik Amerika’nın, para bizim, uzaya yolcu gönderiyoruz ve sonra da 2024 yılında uzaya gittik diye algı politikası yapıyoruz. İsrail’e gemiler gidiyor, su, demir çelik taşıyorlar. Biz fabrikalar modernleşsin diye özelleşmesini istedik, onlar sattılar. Şimdi bu fabrikaların ürünleri İsrail’e gidiyor” dedi. Konuşmalardan sonra faaliyetler hakkında bilgi verildi ve Saadet Partisi Körfez İlçe’nin ilk belediye meclis üyesi aday adaylarının başvuruları alındı. Saadet Partisi Körfez İlçe Yöneticisi Cevat Baytekin ve oğulları Furkan Baytekin ile Vehbi Baytekin meclis üyesi aday adaylık dosyalarını İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı’ya teslim ettiler.
Saadet Partisi Körfez ilçe Divan toplantısı kalabalık katılımla gerçekleşti. Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Saadet Partisi’nin ilk Körfez Belediye Meclis Üyesi aday adaylık dosyaları teslim alındı. Cevat Baytekin ve oğulları Furkan Baytekin ile Vehbi Baytekin birlikte dosya teslim ettiler

İlçe Divan Toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, İsrail’e ambargo uygulanmamasını ve İslam Dünyasının yaşana katliama sessiz kalışını eleştirerek, “100 gündür İsrail’e yük taşınıyor, malzeme yollanıyor, 700 gemi seferi yapıldı. Ne yazık ki İslam Coğrafyası İsrail’e çanak tutuyor, yaşanan katliama seyirci kalıyor, rezil bir durum yaşanıyor. İsrail’e boykot yapmak ekonomimizi bozarmış, sanki çok iyi bir ekonomimiz var” dedi.
Daha sonra konuşan İl Başkanı Halil Kayın, Körfez Belediyesine yüklenerek borç ödemek için yapılan arsa devir ve satışlarını, SGK başta olmak üzere yeniden artan borç yükünü, ödenen faizleri, yapılan yanlış yönetimi eleştirdi.
GİK Üyesi Recep Sarıdoğan’da konuşmasında İsrail konusuna değinerek, “Hakikatleri söylemek ve uyarmak mecburiyetindeyiz. Mücadele ederek yaşamaya çalışıyoruz, bu noktada sormak görevimiz, biz Suriye ile niye kavga ettik, ABD ile niye müttefikiz? Teröristlere yardım eden ABD ile niye müttefik olmaya çalışıyoruz? Bu akşam 55 milyon dolar ödeyerek ABD’den uzaya insan göndereceğiz. Astronot Amerika’nın, mekik Amerika’nın, para bizim, uzaya yolcu gönderiyoruz ve sonra da 2024 yılında uzaya gittik diye algı politikası yapıyoruz. İsrail’e gemiler gidiyor, su, demir çelik taşıyorlar. Biz fabrikalar modernleşsin diye özelleşmesini istedik, onlar sattılar. Şimdi bu fabrikaların ürünleri İsrail’e gidiyor” dedi.
Konuşmalardan sonra faaliyetler hakkında bilgi verildi ve Saadet Partisi Körfez İlçe’nin ilk belediye meclis üyesi aday adaylarının başvuruları alındı. Saadet Partisi Körfez İlçe Yöneticisi Cevat Baytekin ve oğulları Furkan Baytekin ile Vehbi Baytekin meclis üyesi aday adaylık dosyalarını İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı’ya teslim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.