Park ınn

Basın Açıklaması

Gündem 05.06.2024 - 10:16, Güncelleme: 05.06.2024 - 10:16
 

Basın Açıklaması

Cumhuriyet Bulvarı’nda meydana gelen moloz sorunuyla ilgili basın açıklamamız.

Değerli İzmit Halkı,     Bilindiği üzere, İzmit Belediyesi olarak moloz atımı konusunda belirli kurallara ve prosedürlere sahibiz. Vatandaşlarımızın moloz çıkartmak istemeleri halinde 3180000 numaralı telefondan Belediyemize bilgi vermeleri gerekmektedir. Böylelikle ekiplerimiz gerekli işlemleri gerçekleştirebilmekte ve molozların kontrollu bir şekilde bertaraf edilmesi sağlanmaktadır.   Ancak, maalesef ki bazı vatandaşlarımız bu kurallara uymayarak, çevreye duyarsız bir şekilde moloz atmaktadırlar. Bu durum hem görüntü kirliliğine hem de vatandaşlarımızın günlük yaşantılarını olumsuz etkilemektedir.   İzmit Belediyesi olarak, çevre temizliği ve düzeni konusunda hassasiyetimiz oldukça yüksektir. Bu nedenle, kurallara uymadan moloz atan vatandaşlarımız hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağını bildirmek isteriz.    Tüm vatandaşlarımızdan, çevreye duyarlı davranmaları ve moloz atımı konusunda Belediyemizin belirlediği prosedürleri takip etmeleri rica olunur. Aksi takdirde, söz konusu sorumsuz davranışlara izin verilmeyecektir.   Saygılarımızla, İzmit Belediyesi
Cumhuriyet Bulvarı’nda meydana gelen moloz sorunuyla ilgili basın açıklamamız.
Değerli İzmit Halkı,
 
 
Bilindiği üzere, İzmit Belediyesi olarak moloz atımı konusunda belirli kurallara ve prosedürlere sahibiz. Vatandaşlarımızın moloz çıkartmak istemeleri halinde 3180000 numaralı telefondan Belediyemize bilgi vermeleri gerekmektedir. Böylelikle ekiplerimiz gerekli işlemleri gerçekleştirebilmekte ve molozların kontrollu bir şekilde bertaraf edilmesi sağlanmaktadır.
 
Ancak, maalesef ki bazı vatandaşlarımız bu kurallara uymayarak, çevreye duyarsız bir şekilde moloz atmaktadırlar. Bu durum hem görüntü kirliliğine hem de vatandaşlarımızın günlük yaşantılarını olumsuz etkilemektedir.
 
İzmit Belediyesi olarak, çevre temizliği ve düzeni konusunda hassasiyetimiz oldukça yüksektir. Bu nedenle, kurallara uymadan moloz atan vatandaşlarımız hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağını bildirmek isteriz. 
 
Tüm vatandaşlarımızdan, çevreye duyarlı davranmaları ve moloz atımı konusunda Belediyemizin belirlediği prosedürleri takip etmeleri rica olunur. Aksi takdirde, söz konusu sorumsuz davranışlara izin verilmeyecektir.
 
Saygılarımızla,
İzmit Belediyesi

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.