Başkan Hürriyet, Tepeköy Kemer Camii’nde teravih namazı sonrası cemaat ile buluştu

Gündem 15.03.2024 - 11:14, Güncelleme: 15.03.2024 - 11:14
 

Başkan Hürriyet, Tepeköy Kemer Camii’nde teravih namazı sonrası cemaat ile buluştu

Başkan Hürriyet, Tepeköy Kemer Camii’nde teravih namazı sonrası cemaat ile bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ramazan ayında cami cemaatleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Hürriyet son olarak Tepeköy Kemer Camii’nde teravih namazı sonrası cemaat ile buluşarak ikramlarda bulundu.    HAYIRLI RAMAZANLAR DİLEDİ Cemaate ‘Hayırlı Ramazanlar’ dileklerini ileten Başkan Hürriyet, vatandaşların taleplerini de dinleyerek notlarını aldı. Cemaat, ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.
Başkan Hürriyet, Tepeköy Kemer Camii’nde teravih namazı sonrası cemaat ile bir araya geldi
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ramazan ayında cami cemaatleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Hürriyet son olarak Tepeköy Kemer Camii’nde teravih namazı sonrası cemaat ile buluşarak ikramlarda bulundu. 
 
HAYIRLI RAMAZANLAR DİLEDİ
Cemaate ‘Hayırlı Ramazanlar’ dileklerini ileten Başkan Hürriyet, vatandaşların taleplerini de dinleyerek notlarını aldı. Cemaat, ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.