Başkan Hürriyet, “Vatandaşlarımız israfı ve rantı bitirmek adına yaptığımız mücadeleyi görüyor”

Gündem 28.03.2024 - 13:02, Güncelleme: 28.03.2024 - 13:02
 

Başkan Hürriyet, “Vatandaşlarımız israfı ve rantı bitirmek adına yaptığımız mücadeleyi görüyor”

Sözcü TV’de yayınlanan Başkent Kulisleri programına konuk olan Başkan Hürriyet, “Vatandaşlarımız israfı ve rantı bitirmek adına yaptığımız mücadeleyi görüyor” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Sözcü TV’de yayınlanan Aslı Kurtuluş Mutlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Başkent Kulisleri programına konuk oldu. Programda Gazeteci Saygı Öztürk ve Deniz Seyrek’in sorularına yanıt veren Başkan Hürriyet, seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundu.    “SÜREKLİ KENDİMİZİ SAVUNMAK ZORUNDA KALIYORUZ” Başkan Hürriyet konuşmasında, “5 yıllık sürecin sonunda alnımızın akıyla buraya geldik. Çok temiz ve şeffaf bir şekilde süreci götürdük. Böyle olmasa zaten bize kayyum atanırdı. Biz, geçmiş döneme ait birçok usulsüzlük tespit edip şikayette bulunduk ama bakanlık soruşturma başlatmadı. Benimle ilgili açılmış birçok dosya var. Sonucunda bir kamu zararı ya da suç unsuru olmadığına dair kararlar geliyor. Ama sürekli kendimizi savunmak zorunda kalıyoruz.    “İŞGALİYE BEDELLERİNİ BİLE ELİMİZDEN ALDILAR” Ne zaman bir projemiz olsa alıp Büyükşehir Belediyesine gittik. Nezaket kuralları ile hep çözmeye çalıştık. Ama şu andaki mevcut başkan bize aynı nezaket ile yaklaşmadı. Biz göreve gelir gelmez taş ocağını kapattı. Taş ocakları belediyeler için önemlidir. Bizim 50 tane köyümüz var. Buralarda kullanabileceğimiz taş ocağından engellendik. Yoğun kar yağışında yolları tuzlamak için bize tuz vermediler. Biz de İBB’den almak zorunda kaldık. İşgaliye bedellerini bile elimizden aldılar.    “HERKES BENİ KENDİNE YAKIN GÖRÜYOR” Bizim Büyükşehir Belediyesine ihtiyacımız yok. Kendi yağımız ile kavruluyoruz. Büyükşehir Belediyesi Başkanı sürekli benimle yarışıyor. Sadece beni rakip olarak görüyorlar. O yüzden de bizi güçsüz göstermek istiyorlar. Vatandaşlarımız israfı ve rantı bitirmek adına yaptığımız mücadeleyi görüyor. Vatandaşlarımız beni çok partizan görmüyor. Herkes beni kendine yakın görüyor. 5 yıllık görev sürecinde çok fazla insana dokunduk. Birçok projeyi hayata geçirmeyi çalıştık” ifadelerini kullandı.
Sözcü TV’de yayınlanan Başkent Kulisleri programına konuk olan Başkan Hürriyet, “Vatandaşlarımız israfı ve rantı bitirmek adına yaptığımız mücadeleyi görüyor” dedi
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Sözcü TV’de yayınlanan Aslı Kurtuluş Mutlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Başkent Kulisleri programına konuk oldu. Programda Gazeteci Saygı Öztürk ve Deniz Seyrek’in sorularına yanıt veren Başkan Hürriyet, seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundu. 
 
“SÜREKLİ KENDİMİZİ SAVUNMAK ZORUNDA KALIYORUZ”
Başkan Hürriyet konuşmasında, “5 yıllık sürecin sonunda alnımızın akıyla buraya geldik. Çok temiz ve şeffaf bir şekilde süreci götürdük. Böyle olmasa zaten bize kayyum atanırdı. Biz, geçmiş döneme ait birçok usulsüzlük tespit edip şikayette bulunduk ama bakanlık soruşturma başlatmadı. Benimle ilgili açılmış birçok dosya var. Sonucunda bir kamu zararı ya da suç unsuru olmadığına dair kararlar geliyor. Ama sürekli kendimizi savunmak zorunda kalıyoruz. 
 
“İŞGALİYE BEDELLERİNİ BİLE ELİMİZDEN ALDILAR”
Ne zaman bir projemiz olsa alıp Büyükşehir Belediyesine gittik. Nezaket kuralları ile hep çözmeye çalıştık. Ama şu andaki mevcut başkan bize aynı nezaket ile yaklaşmadı. Biz göreve gelir gelmez taş ocağını kapattı. Taş ocakları belediyeler için önemlidir. Bizim 50 tane köyümüz var. Buralarda kullanabileceğimiz taş ocağından engellendik. Yoğun kar yağışında yolları tuzlamak için bize tuz vermediler. Biz de İBB’den almak zorunda kaldık. İşgaliye bedellerini bile elimizden aldılar. 
 
“HERKES BENİ KENDİNE YAKIN GÖRÜYOR”
Bizim Büyükşehir Belediyesine ihtiyacımız yok. Kendi yağımız ile kavruluyoruz. Büyükşehir Belediyesi Başkanı sürekli benimle yarışıyor. Sadece beni rakip olarak görüyorlar. O yüzden de bizi güçsüz göstermek istiyorlar. Vatandaşlarımız israfı ve rantı bitirmek adına yaptığımız mücadeleyi görüyor. Vatandaşlarımız beni çok partizan görmüyor. Herkes beni kendine yakın görüyor. 5 yıllık görev sürecinde çok fazla insana dokunduk. Birçok projeyi hayata geçirmeyi çalıştık” ifadelerini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.