Park ınn

Başkan Hürriyet, Yenimahalle Oğuz Camii cemaatine hayırlı cumalar diledi

Gündem 12.01.2024 - 17:12, Güncelleme: 12.01.2024 - 17:12
 

Başkan Hürriyet, Yenimahalle Oğuz Camii cemaatine hayırlı cumalar diledi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Yenimahalle Oğuz Camii’nde cami cemaati ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek hayırlı cumalar diledi

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Yenimahalle Oğuz Camii cemaatiyle buluştu. Vatandaşlara hayırlı cumalar dileyen Başkan Hürriyet, bölgenin ihtiyaçlarını da direkt kendilerinden dinleyerek en kısa sürede çözüm üreteceklerini söyledi. Başkan Hürriyet’e Koordinatörler Hakan Yalçın ve Ozan Aksu, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Eray Bodur, Cem Serhat Dayanç ve Birol Sağlam, Meclis Üyesi Tuncay Aşkın ve Basın Danışmanı Cem Şakoğlu eşlik etti.    HEDİYELER VERİLDİ Kentin her noktasına el uzatmaya gayret gösteren Başkan Hürriyet, mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandı. Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde organize edilen program kapsamında cemaate içerisinde tesbih, tülbent ve takke bulunan hediye paketleri verildi. Ayrıca mobil ikram aracından kek ikramı yapıldı.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Yenimahalle Oğuz Camii’nde cami cemaati ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek hayırlı cumalar diledi
Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Yenimahalle Oğuz Camii cemaatiyle buluştu. Vatandaşlara hayırlı cumalar dileyen Başkan Hürriyet, bölgenin ihtiyaçlarını da direkt kendilerinden dinleyerek en kısa sürede çözüm üreteceklerini söyledi. Başkan Hürriyet’e Koordinatörler Hakan Yalçın ve Ozan Aksu, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Eray Bodur, Cem Serhat Dayanç ve Birol Sağlam, Meclis Üyesi Tuncay Aşkın ve Basın Danışmanı Cem Şakoğlu eşlik etti. 
 
HEDİYELER VERİLDİ
Kentin her noktasına el uzatmaya gayret gösteren Başkan Hürriyet, mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandı. Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde organize edilen program kapsamında cemaate içerisinde tesbih, tülbent ve takke bulunan hediye paketleri verildi. Ayrıca mobil ikram aracından kek ikramı yapıldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.