Başkan Hürriyet’e Kozluk’ta sevgi seli

Kocaeli 23.03.2024 - 17:57, Güncelleme: 23.03.2024 - 17:57
 

Başkan Hürriyet’e Kozluk’ta sevgi seli

Kozluk Mahallesi gece gündüz demeden saha programlarına devam eden Başkan Hürriyet’i adeta bağrına basarak büyük bir sevgi gösterisinde bulunarak karşıladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Hürriyet geçtiğimiz akşam Kozluk Mahallesini ziyaret ederek vatandaşla bir araya geldi. Kozluk Mahallesi sakinleri Hürriyet ve beraberindeki heyeti büyük bir coşkuyla karşıladı. Başkan Hürriyet karşılaştığı ilgiden dolayı tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Programda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Caner Arduç,  CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve CHP İzmit Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut eşlik etti.    “BİR SÜRÜ PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK” Programda İzmitlilere seslenen Başkan Hürriyet şu ifadeleri kullandı; “Bu güzel mahallenin güzel insanları, sıcakkanlı insanları. Böylesine soğuk bir akşamda o kadar güzel sıcak bir ortam oluşmuş ki hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizden bu yana her ne kadar bir tarafımız eksik olsa da meclis çoğunluğumuz olmasa da hiç şikayet etmeden sosyal belediyecilik anlayışı ile kendimizi cebimize ranta değil tamamen halka çalıştık. Milletin parasını millete harcamaya çalıştık. Bir sürü hizmetler yaptık ve projeler açtık.   “İNSANLARIN CEBİNİ RAHATLATACAK HİZMETLER” Daha iyisini yapacağımız birçok projemiz var. Bu kadar zorlu koşula ve ekonomik krize rağmen çok ciddi işler ortaya koyduk. Sosyal tesisler yarattık ki istihdam yarattık. Kreşler kurduk, kütüphaneler açtık. Hizmet merkezleri, yaşam merkezleri, kadın girişimciler merkezi. Hizmetleri ücretsiz yaptık. Göreve geldiğimizde ilk yaptığımız iş düğün salonlarını 1 TL yapmaktı. Çünkü insanların cebini rahatlatmak insana hizmet etmek önemlidir. Kent Lokantalarını açtık.    “YENİ HİZMET YENİ İSTİHDAM DEMEK” Bizden önce tuvaletlerden bile para kazanan zihniyete inat biz hepsini ücretsiz yaptık. Bir sürü de borç ödedik. Göreve geldiğimizde bütçemiz 300 milyondu ama bize 250 milyon borç bırakılmıştı. Bütçenin yüzde 80’i borçtu. 50 Milyon parayla maaş mı ödeyeceksin, yatırım mı yapacaksın, giderleri mi karşılayacaksın ama o borçları da ödedik, yatırım da yaptık, insanlarımıza ki bu bölgeden de var iş imkanı sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz. Her yeni hizmet yeni istihdam demek.    “MECLİS ÇOĞUNLUĞU ÇOK ÖNEMLİ” Kocaman bir araç filosunu 218 tane kamyonu almayı başardık ama mecliste çoğunluğun olmaması pahalıya patladı. 55 Milyona alabileceğim araçlar 350 milyona mal oldu. O 350 milyon kasada olsaydı size daha çok hizmet eder, iş imkanı sağlardım. İşte meclis bu kadar önemli.    “RANTA DEĞİL HALKA HİZMET EDİYORUZ” Roman hizmet masası kurduk. Şu anda 3 bölgeden yönetici arkadaşım var. Sizin içinizden 3 genç arkadaşıma yöneticilik görevi verdik. İnşallah daha fazla insanımıza kucak açacağız ama kimseyi ayırmayacağız. Kimseye partizanlık yapmayacağız. Biz ranta ve kişilere değil halka hizmet için geldik.” 
Kozluk Mahallesi gece gündüz demeden saha programlarına devam eden Başkan Hürriyet’i adeta bağrına basarak büyük bir sevgi gösterisinde bulunarak karşıladı
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Hürriyet geçtiğimiz akşam Kozluk Mahallesini ziyaret ederek vatandaşla bir araya geldi. Kozluk Mahallesi sakinleri Hürriyet ve beraberindeki heyeti büyük bir coşkuyla karşıladı. Başkan Hürriyet karşılaştığı ilgiden dolayı tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Programda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Caner Arduç,  CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve CHP İzmit Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut eşlik etti. 
 
“BİR SÜRÜ PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK”
Programda İzmitlilere seslenen Başkan Hürriyet şu ifadeleri kullandı; “Bu güzel mahallenin güzel insanları, sıcakkanlı insanları. Böylesine soğuk bir akşamda o kadar güzel sıcak bir ortam oluşmuş ki hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizden bu yana her ne kadar bir tarafımız eksik olsa da meclis çoğunluğumuz olmasa da hiç şikayet etmeden sosyal belediyecilik anlayışı ile kendimizi cebimize ranta değil tamamen halka çalıştık. Milletin parasını millete harcamaya çalıştık. Bir sürü hizmetler yaptık ve projeler açtık.
 
“İNSANLARIN CEBİNİ RAHATLATACAK HİZMETLER”
Daha iyisini yapacağımız birçok projemiz var. Bu kadar zorlu koşula ve ekonomik krize rağmen çok ciddi işler ortaya koyduk. Sosyal tesisler yarattık ki istihdam yarattık. Kreşler kurduk, kütüphaneler açtık. Hizmet merkezleri, yaşam merkezleri, kadın girişimciler merkezi. Hizmetleri ücretsiz yaptık. Göreve geldiğimizde ilk yaptığımız iş düğün salonlarını 1 TL yapmaktı. Çünkü insanların cebini rahatlatmak insana hizmet etmek önemlidir. Kent Lokantalarını açtık. 
 
“YENİ HİZMET YENİ İSTİHDAM DEMEK”
Bizden önce tuvaletlerden bile para kazanan zihniyete inat biz hepsini ücretsiz yaptık. Bir sürü de borç ödedik. Göreve geldiğimizde bütçemiz 300 milyondu ama bize 250 milyon borç bırakılmıştı. Bütçenin yüzde 80’i borçtu. 50 Milyon parayla maaş mı ödeyeceksin, yatırım mı yapacaksın, giderleri mi karşılayacaksın ama o borçları da ödedik, yatırım da yaptık, insanlarımıza ki bu bölgeden de var iş imkanı sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz. Her yeni hizmet yeni istihdam demek. 
 
“MECLİS ÇOĞUNLUĞU ÇOK ÖNEMLİ”
Kocaman bir araç filosunu 218 tane kamyonu almayı başardık ama mecliste çoğunluğun olmaması pahalıya patladı. 55 Milyona alabileceğim araçlar 350 milyona mal oldu. O 350 milyon kasada olsaydı size daha çok hizmet eder, iş imkanı sağlardım. İşte meclis bu kadar önemli. 
 
“RANTA DEĞİL HALKA HİZMET EDİYORUZ”
Roman hizmet masası kurduk. Şu anda 3 bölgeden yönetici arkadaşım var. Sizin içinizden 3 genç arkadaşıma yöneticilik görevi verdik. İnşallah daha fazla insanımıza kucak açacağız ama kimseyi ayırmayacağız. Kimseye partizanlık yapmayacağız. Biz ranta ve kişilere değil halka hizmet için geldik.” 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.