Park ınn

BAŞKAN YILDIRIM ANMA GECESİ İÇİN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Darıca 01.12.2023 - 16:14, Güncelleme: 01.12.2023 - 17:39
 

BAŞKAN YILDIRIM ANMA GECESİ İÇİN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu kurulduğu günden bu yana sadece hemşeri odaklı organizasyon ve hizmetler için değil aynı zamanda sosyal faaliyetler içerisinde bulunarak değerine değer katıyor.

Genel Başkan Nihat Yıldırım ve yönetim kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda 3 Aralık Pazar Günü saat 18.00'da Çayırova Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan Iğdırlı Onbaşı Hasan Anma Programı için  bölgemiz protokol üyeleri , siyaset, spor ve iş dünyasının değerli simalarına davetiye verildi. Davetiyeleri bizzat teslim eden Yıldırım'a Başkan Yardımcısı Salih Günal ve Hicaz Atsız'da eşlik ederken Yıldırım birkaç gün önce  Ankaraya giderek TBMM'de AK Parti Kocaeli Milletvekilleri başta olmak üzere Iğdır Milletvekili , Iğdır Futbol Külüp Başkanı Cantürk Alagöz ve İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'a davetiye verdi . PROGRAM İÇERİĞİ Kur'an Tilavetiyle başlayacak program açılış konuşmaları ile devam edecek olup sonrasında Tiyatro Roza'nın Iğdırlı Onbaşı Hasan anısına sergileyeceği tiyatro oyunuyla sürecek davetlilerle buluşacak.Anma gecesinde Iğdırın yöresel yemeği olan Iğdır Bozbaşı davetlilere verilecek ve program yapılacak olan plaket takdimiyle son bulucaktır . IĞDIRLI ONBAŞI HASAN KİMDİR "Anadolu'ya vardığında yolun Tokat sancağına düşerse Mescid-i Aksa'ya beni nöbetçi bırakıp burayı bana emanet eden kolağam Mustafa Kumandanımın yanına git. Ellerinden benim için öp ve de ki: 'Kudüs'ü bekleyen 11.  Makineli Takım Komutanı Iğdırlı Onbaşı Hasan o günden bu yana bıraktığın yerde nöbetinin başındadır. Nöbetini terk etmedi, tekmili tamamdır hayır dualarınızı beklemektedir kumandanım.' de." KATKI VEREN DERNEKLER Iğdır İli Tuzluca İlçesi Yaylacıık Köyü Kalkındırma Ve Dayanışma Derneği  Iğdır İli Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği  Gebze Seyyar Pazarcılar Ve Esnaflar Odası  Pendik Iğdır İl Derneği  Darıca Iğdır İli Tuzluca İlçesi Ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği  Iğdır Tuzlucalılar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay       AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım                                      AK Parti Kocaeli Mİlletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu  Gebze Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Sarı Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay                                                                                                                             Dilovası Hastanesi İdari Ve Mali İşler Müdürü Şükrü Gözalan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir     Gebzespor Kulüp Başkanı Resul Tat Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş
Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu kurulduğu günden bu yana sadece hemşeri odaklı organizasyon ve hizmetler için değil aynı zamanda sosyal faaliyetler içerisinde bulunarak değerine değer katıyor.

Genel Başkan Nihat Yıldırım ve yönetim kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda 3 Aralık Pazar Günü saat 18.00'da Çayırova Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan Iğdırlı Onbaşı Hasan
Anma Programı için 
bölgemiz protokol üyeleri , siyaset, spor ve iş dünyasının değerli simalarına davetiye verildi. Davetiyeleri bizzat teslim eden Yıldırım'a Başkan Yardımcısı Salih Günal ve Hicaz Atsız'da eşlik ederken Yıldırım birkaç gün önce 
Ankaraya giderek TBMM'de AK Parti Kocaeli Milletvekilleri başta olmak üzere Iğdır Milletvekili , Iğdır Futbol Külüp Başkanı Cantürk Alagöz ve İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'a davetiye verdi .

PROGRAM İÇERİĞİ
Kur'an Tilavetiyle başlayacak program açılış konuşmaları ile devam edecek olup sonrasında Tiyatro Roza'nın Iğdırlı Onbaşı Hasan anısına sergileyeceği tiyatro oyunuyla sürecek davetlilerle buluşacak.Anma gecesinde Iğdırın yöresel yemeği
olan Iğdır Bozbaşı davetlilere verilecek ve program yapılacak olan plaket takdimiyle son bulucaktır .

IĞDIRLI ONBAŞI HASAN KİMDİR
"Anadolu'ya vardığında yolun Tokat sancağına düşerse Mescid-i Aksa'ya beni nöbetçi bırakıp burayı bana emanet eden kolağam Mustafa Kumandanımın yanına git. Ellerinden benim için öp ve de ki: 'Kudüs'ü bekleyen 11. 
Makineli Takım Komutanı Iğdırlı Onbaşı Hasan o günden bu yana bıraktığın yerde nöbetinin başındadır. Nöbetini terk etmedi, tekmili tamamdır hayır dualarınızı beklemektedir kumandanım.' de."

KATKI VEREN DERNEKLER

Iğdır İli Tuzluca İlçesi Yaylacıık Köyü Kalkındırma Ve Dayanışma Derneği 
Iğdır İli Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 
Gebze Seyyar Pazarcılar Ve Esnaflar Odası 
Pendik Iğdır İl Derneği 
Darıca Iğdır İli Tuzluca İlçesi Ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 
Iğdır Tuzlucalılar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği

ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM

Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay

      AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım                                

     AK Parti Kocaeli Mİlletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu 

Gebze Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Sarı

Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay                                                                                                                           

 Dilovası Hastanesi İdari Ve Mali İşler Müdürü Şükrü Gözalan

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir

   

Gebzespor Kulüp Başkanı Resul Tat

Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.