Park ınn

Berberler Odası: Gündemimizde zam yok

Kocaeli 26.01.2024 - 16:30, Güncelleme: 26.01.2024 - 16:30
 

Berberler Odası: Gündemimizde zam yok

Birkaç hafta önce çıkan zam haberlerinin Derince ve Gölcük ilçelerindeki kapsadığını ifade eden Kocaeli Berberler Başkanı Bozkurt, "Yılbaşı zammı yapmadık, gündemimizde zam yok." dedi

Berber ücretlerine zam geldiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, "Geçtiğimiz ay yerel basında Kocaeli’deki berberlere bizim tarafımızdan zam geldiğine yönelik çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Zam Derince ve Gölcük’teki oda üyelerini kapsamaktadır." dedi. 'DERİNCE VE GÖLCÜK'Ü KAPSIYOR' Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, bazı yerel gazetelerde berber ücretlerine zam yapıldığına yönelik yapilan haberlerin doğru olmadığınaı belirtti. Haberler sonrası üyelerden gelen tepkilere yönelik bir açıklama yapan Başkan Bozkurt  "Şu anda uygulanan zam, sadece Derince ve Gölcük ilçelerinde uygulanmıştır. Onlar sadece kendi tarifelerini çıkarıyorlar. Şu an vatandaştan ‘3 ayda bir zammı olur’ diye tepki var ama gerçek bu değil. Biz yılbaşı zammı yapmadık, en son zammı da temmuz ayında yapmıştık. Tekrar söylüyorum Kocaeli Berberler Odası yılbaşı zammı yapmamıştır. Çıkan zam haberi sadece Derince ve Gölcük ilçelerindeki üye esnafları kapsamaktadır. Vatandaşımız berberin bağlı bulunduğu odanın resmi tarifesini görmek isteyebilir, sorabilir çünkü zam tarifesini asmak zorunlu. Biz zam yapmadık, vatandaşımızın bilgisi olsun. Henüz zam durumu yok, olsa duyuracağız.” diye konuştu. 
Birkaç hafta önce çıkan zam haberlerinin Derince ve Gölcük ilçelerindeki kapsadığını ifade eden Kocaeli Berberler Başkanı Bozkurt, "Yılbaşı zammı yapmadık, gündemimizde zam yok." dedi

Berber ücretlerine zam geldiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, "Geçtiğimiz ay yerel basında Kocaeli’deki berberlere bizim tarafımızdan zam geldiğine yönelik çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Zam Derince ve Gölcük’teki oda üyelerini kapsamaktadır." dedi.

'DERİNCE VE GÖLCÜK'Ü KAPSIYOR'

Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, bazı yerel gazetelerde berber ücretlerine zam yapıldığına yönelik yapilan haberlerin doğru olmadığınaı belirtti. Haberler sonrası üyelerden gelen tepkilere yönelik bir açıklama yapan Başkan Bozkurt  "Şu anda uygulanan zam, sadece Derince ve Gölcük ilçelerinde uygulanmıştır. Onlar sadece kendi tarifelerini çıkarıyorlar. Şu an vatandaştan ‘3 ayda bir zammı olur’ diye tepki var ama gerçek bu değil. Biz yılbaşı zammı yapmadık, en son zammı da temmuz ayında yapmıştık. Tekrar söylüyorum Kocaeli Berberler Odası yılbaşı zammı yapmamıştır. Çıkan zam haberi sadece Derince ve Gölcük ilçelerindeki üye esnafları kapsamaktadır. Vatandaşımız berberin bağlı bulunduğu odanın resmi tarifesini görmek isteyebilir, sorabilir çünkü zam tarifesini asmak zorunlu. Biz zam yapmadık, vatandaşımızın bilgisi olsun. Henüz zam durumu yok, olsa duyuracağız.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.