Park ınn

Beridze: "Yüzde yüzümü vereceğim!"

Spor 21.09.2023 - 16:12, Güncelleme: 21.09.2023 - 16:12
 

Beridze: "Yüzde yüzümü vereceğim!"

Kocaelispor'un Ankaragücü'nden transfer ettiği Gürcü oyuncu Giorgi Beridze, Brunga Tesisleri'nde antrenmanı takip eden basın mensuplarıyla bir araya geldi. Beridze, bundan sonraki maçlarda yüzde yüzünü vereceğini söyledi

"ÇOK FAZLA GÖRÜŞME OLDU" Kocaelispor’a geliş sürecini anlatan Beridze, “Çok fazla görüşme oldu tabii ki. Müzakereler çok uzun sürdü. Ama buraya geldiğim için ben mutluyum ve buraya gelmek istiyordum zaten. Atmosfer gerçekten müthiş. Özellikle taraftarlarla birlikte çok harika bir ortam var. Ve taraftarlarımızın desteğiyle ben daha fazlasını başaracağımızı düşünüyorum. Asist yaptığım için takıma katkıda bulunduğum için tabii ki mutluyum. Ama umarım daha çok çalışıp daha fazla katkıda bulunacağız."   “YÜZDE YÜZÜMÜ VERMEK İÇİN SAHADA OLACAĞIM” “Gerçek Beridze’yi bu hafta izleyebilecek miyiz?” sorusunu cevaplayan Beridze şunları dile getirdi: "Tabii ki bu hocamızın kararı. Ona bağlı başlayıp başlamayacağım. Tabii ki bunu ben size göstermek istiyorum. Fakat fiziksel olarak tam olarak hazırım diyemem çünkü uzun süredir maç yapmadım, oynamadım sizin de bildiğiniz üzere. Ama çalışmalarıma devam ediyorum. Yüzde yüzümü her zaman vermek için orada olacağım."
Kocaelispor'un Ankaragücü'nden transfer ettiği Gürcü oyuncu Giorgi Beridze, Brunga Tesisleri'nde antrenmanı takip eden basın mensuplarıyla bir araya geldi. Beridze, bundan sonraki maçlarda yüzde yüzünü vereceğini söyledi

"ÇOK FAZLA GÖRÜŞME OLDU"

Kocaelispor’a geliş sürecini anlatan Beridze, “Çok fazla görüşme oldu tabii ki. Müzakereler çok uzun sürdü. Ama buraya geldiğim için ben mutluyum ve buraya gelmek istiyordum zaten. Atmosfer gerçekten müthiş. Özellikle taraftarlarla birlikte çok harika bir ortam var. Ve taraftarlarımızın desteğiyle ben daha fazlasını başaracağımızı düşünüyorum. Asist yaptığım için takıma katkıda bulunduğum için tabii ki mutluyum. Ama umarım daha çok çalışıp daha fazla katkıda bulunacağız."

 

“YÜZDE YÜZÜMÜ VERMEK İÇİN SAHADA OLACAĞIM”

“Gerçek Beridze’yi bu hafta izleyebilecek miyiz?” sorusunu cevaplayan Beridze şunları dile getirdi: "Tabii ki bu hocamızın kararı. Ona bağlı başlayıp başlamayacağım. Tabii ki bunu ben size göstermek istiyorum. Fakat fiziksel olarak tam olarak hazırım diyemem çünkü uzun süredir maç yapmadım, oynamadım sizin de bildiğiniz üzere. Ama çalışmalarıma devam ediyorum. Yüzde yüzümü her zaman vermek için orada olacağım."

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.