‘Beslenme Saati’ ile tanışan çocuklardan teşekkür

Kocaeli 22.03.2024 - 16:17, Güncelleme: 22.03.2024 - 16:17
 

‘Beslenme Saati’ ile tanışan çocuklardan teşekkür

Beslenme Saati projesiyle her çocuğun ücretsiz ve sağlıklı yemeğe ulaşabilmesi adına farkındalık yaratmaya devam eden Başkan Hürriyet, son olarak Muammer Aksoy İlkokulu önünde öğrencilere yemek ikram etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kentteki tüm dezavantajlı bölgelerde yer alan okullarda Beslenme Saati projesinin yaygınlaşması için çalışmalarına devam ediyor. 3 gündür farklı okullarda Aşevi’nde üretilen yemekleri öğrencilere ikram eden Başkan Hürriyet, son olarak Topçular Mahallesi’nde yer alan Muammer Aksoy İlkokulu’nda farkındalığa imza attı. Yemek ikramından büyük memnuniyet duyan çocuklar, ‘Fatma Başkan büyüksün’ dedi.    “SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMASINI İSTİYORUZ” Başkan Hürriyet, “Çocuklarımız için her gün bir öğün ücretsiz yemek projemizi 2 yıldır uygulamaya çalışıyoruz. Okulların önünde farkındalık yaratmaya devam ediyoruz. Ramazan sonrası Kaymakamlıkla protokol yapacağız. Devlet okullarında ücretsiz bir öğün yemek verebilmek adına çabalıyoruz. Biz bu uygulamanın sürdürülebilir olmasını istiyoruz. Aşevimizde gıda mühendislerimizin denetiminde hazırlanan bu sağlıklı ve lezzetli yemekleri tüm dezavantajlı mahallelerde çocuklarımıza ulaştıracağız inşallah” dedi. 
Beslenme Saati projesiyle her çocuğun ücretsiz ve sağlıklı yemeğe ulaşabilmesi adına farkındalık yaratmaya devam eden Başkan Hürriyet, son olarak Muammer Aksoy İlkokulu önünde öğrencilere yemek ikram etti
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kentteki tüm dezavantajlı bölgelerde yer alan okullarda Beslenme Saati projesinin yaygınlaşması için çalışmalarına devam ediyor. 3 gündür farklı okullarda Aşevi’nde üretilen yemekleri öğrencilere ikram eden Başkan Hürriyet, son olarak Topçular Mahallesi’nde yer alan Muammer Aksoy İlkokulu’nda farkındalığa imza attı. Yemek ikramından büyük memnuniyet duyan çocuklar, ‘Fatma Başkan büyüksün’ dedi. 
 
“SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMASINI İSTİYORUZ”
Başkan Hürriyet, “Çocuklarımız için her gün bir öğün ücretsiz yemek projemizi 2 yıldır uygulamaya çalışıyoruz. Okulların önünde farkındalık yaratmaya devam ediyoruz. Ramazan sonrası Kaymakamlıkla protokol yapacağız. Devlet okullarında ücretsiz bir öğün yemek verebilmek adına çabalıyoruz. Biz bu uygulamanın sürdürülebilir olmasını istiyoruz. Aşevimizde gıda mühendislerimizin denetiminde hazırlanan bu sağlıklı ve lezzetli yemekleri tüm dezavantajlı mahallelerde çocuklarımıza ulaştıracağız inşallah” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.