BUĞDAY TANESİ FİLM SÖYLEŞİSİ GTÜ'DE YAPILDI

Gebze 23.02.2024 - 16:53, Güncelleme: 25.02.2024 - 15:49
 

BUĞDAY TANESİ FİLM SÖYLEŞİSİ GTÜ'DE YAPILDI

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram'ın hayat hikayesini konu alan "BUĞDAY TANESİ MİLYONLARIN HİKAYESİ" filminin söyleşisi GTÜ Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı.

İŞTE DETAYLAR  Saat 14.00 'da İstiklal Marşı ve açılış konuşmaları ile başlayan programa AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram başta olmak üzere GTÜ Rektör Yardımcıları Işıl Kurnaz ve Meral Elçi tarafından yapıldı. Program HEDEF TV ' de canlı yayınlanırken kanalın iç yapımlarından "Özgürce Söyleşiler " moderatörü Özgür Agin yaptı film gösterimi olmadan önce Rektör Yardımcısı Işıl Kurnaz Milletvekili Bayram'a günün anlam ve önemi gereğince plaket takdimi  yaparken HEDEF TV adına ise Spor Müdürümüz Ümit Yıldırım Meral Elçi'ye özel yaptırılan plaketi verdi sorasında film gösterimi gerçekleşirken etkinlik dilek ve temennilerle son buldu. (Programın yapılmasında büyük emeği olan Kayra Danışmanlık ve İş Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dilek Bahadır'a çok teşekkür ediyoruz.) KATILAN İSİMLER ŞU ŞEKİLDE AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram, AK Parti Darıca İlçe Yöneticisi Kinyas Bakar , Kayra Danışmanlık ve İş Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Bahadır Darıca Bir Umut Engelliler Derneği MelekArıkan, Bir Tebessüm Bir Hayat Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Aslan ve çok sayıda davetli ile özel öğrenciler katılım sağladı. (AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram'ın programdaki açıklamalarını  içeren haber 26 ŞUBAT PAZARTESİ günü HEDEF Gazetesi web sitesinde paylaşılacaktır.) Bugünkü etkinliğin canlı yayın linki alttadır.  https://www.youtube.com/watch?v=wXgbLqy-XM4 ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM
AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram'ın hayat hikayesini konu alan "BUĞDAY TANESİ MİLYONLARIN HİKAYESİ" filminin söyleşisi GTÜ Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı.

İŞTE DETAYLAR 

Saat 14.00 'da İstiklal Marşı ve açılış konuşmaları ile başlayan programa AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram başta olmak üzere GTÜ Rektör Yardımcıları Işıl Kurnaz ve Meral Elçi tarafından yapıldı. Program HEDEF TV ' de canlı yayınlanırken kanalın iç yapımlarından "Özgürce Söyleşiler " moderatörü Özgür Agin yaptı film gösterimi olmadan önce Rektör Yardımcısı Işıl Kurnaz Milletvekili Bayram'a günün anlam ve önemi gereğince plaket takdimi  yaparken HEDEF TV adına ise Spor Müdürümüz Ümit Yıldırım Meral Elçi'ye özel yaptırılan plaketi verdi sorasında film gösterimi gerçekleşirken etkinlik dilek ve temennilerle son buldu.

(Programın yapılmasında büyük emeği olan Kayra Danışmanlık ve İş Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dilek Bahadır'a çok teşekkür ediyoruz.)

KATILAN İSİMLER ŞU ŞEKİLDE

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram, AK Parti Darıca İlçe Yöneticisi Kinyas Bakar , Kayra Danışmanlık ve İş Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Bahadır Darıca Bir Umut Engelliler Derneği MelekArıkan, Bir Tebessüm Bir Hayat Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Aslan ve çok sayıda davetli ile özel öğrenciler katılım sağladı.

(AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram'ın programdaki açıklamalarını  içeren haber 26 ŞUBAT PAZARTESİ günü HEDEF Gazetesi web sitesinde paylaşılacaktır.) Bugünkü etkinliğin canlı yayın linki alttadır. 

https://www.youtube.com/watch?v=wXgbLqy-XM4

ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.