“Bugünlerimize de şükürler olsun”

Gebze 11.12.2020 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Bugünlerimize de şükürler olsun”

Sokağa çıkma yasaklarının uygulanmaya başlamasıyla birlikte 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 10.00 ila 13.00 saatleri arasında sokağa çıkabiliyor. Bu durum nedeniyle günün kalan kısmını evlerinde geçiren 65 yaş ve üzeri vatandaşlar yine de hallerine şükür ettiklerini önce sağlık dediklerini ifade ettiler. Gebze Mehmet Akif Ersoy Meydanı’nda güzel havada kendilerine verilen saatlerde dışarıya çıkan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, “Sağlık ülkemizin, hepimizin birinci önceliği. Hava güzelse sokağa bizlere verilen süre zarfında çıkıyoruz. Günün diğer saatlerinde evimizdeyiz. Bugünler de geçer elbet, bugünlere de şükür yine de, salgın bitene kadar dayanacağız, yapacak bir şey yok, devletimiz böyle bir karar almış, uyacağız başak ne yapalım?” yorumunu yapıyorlar. BİTSİN DİYE DUA EDİYORUZ Salgın belasının bitmesini arzu ettiklerini ifade eden 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, “Aylardır bu salgın ülkemizi ve dünyayı zor duruma soktu. Her şeyi etkiledi. İnşallah kısa zamanda aşısı gelir, bu lanet hastalık sona erer. Dualarımız salgının bitmesi adına. Devletimiz çalışıyor, çabalıyor. Onlara da kolaylıklar diliyoruz. Sağlık çalışanlarımızdan da Allah razı olsun. Bugünlerin geçeceğine inanıyoruz. Çocuklarımızla, torunlarımızla eskisi gibi gülmek, bir arada olmayı arzu ediyoruz” şeklinde konuştular.

Sokağa çıkma yasaklarının uygulanmaya başlamasıyla birlikte 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 10.00 ila 13.00 saatleri arasında sokağa çıkabiliyor. Bu durum nedeniyle günün kalan kısmını evlerinde geçiren 65 yaş ve üzeri vatandaşlar yine de hallerine şükür ettiklerini önce sağlık dediklerini ifade ettiler.

Gebze Mehmet Akif Ersoy Meydanı’nda güzel havada kendilerine verilen saatlerde dışarıya çıkan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, “Sağlık ülkemizin, hepimizin birinci önceliği. Hava güzelse sokağa bizlere verilen süre zarfında çıkıyoruz. Günün diğer saatlerinde evimizdeyiz. Bugünler de geçer elbet, bugünlere de şükür yine de, salgın bitene kadar dayanacağız, yapacak bir şey yok, devletimiz böyle bir karar almış, uyacağız başak ne yapalım?” yorumunu yapıyorlar.

BİTSİN DİYE DUA EDİYORUZ

Salgın belasının bitmesini arzu ettiklerini ifade eden 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, “Aylardır bu salgın ülkemizi ve dünyayı zor duruma soktu. Her şeyi etkiledi. İnşallah kısa zamanda aşısı gelir, bu lanet hastalık sona erer. Dualarımız salgının bitmesi adına. Devletimiz çalışıyor, çabalıyor. Onlara da kolaylıklar diliyoruz. Sağlık çalışanlarımızdan da Allah razı olsun. Bugünlerin geçeceğine inanıyoruz. Çocuklarımızla, torunlarımızla eskisi gibi gülmek, bir arada olmayı arzu ediyoruz” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.