19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükgöz, hem partisini hem vatandaşlarını dinliyor

Gebze 02.02.2024 - 16:55, Güncelleme: 02.02.2024 - 16:55
 

Büyükgöz, hem partisini hem vatandaşlarını dinliyor

31 Mart yerel seçimlerinde tekrar AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı gösterilmesine kesin gözü ile bakılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlarını dinlediği kadar teşkilat üyeleri ile de buluşuyor ve onların sesine kulak veriyor.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere yönelik hazırlıklar kapsamında Mevlana Mahalle Teşkilatı ile bir araya geldi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın liderliğinde düzenlenen koordinasyon toplantısına katılan Başkan Büyükgöz, partililer ile bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Partimizin ilçe teşkilatları olarak sık sık düzenlediğimiz bu tür toplantılar, partililerimizi dinleme amacını taşıyor. Bu kapsamda, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere yönelik stratejilerimizi konuşmak ve partililerimizin görüşlerini almak üzere Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ü aramızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. “BEKLENTİLERİ EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAMAK İSTİYORUZ” Başkan Zinnur Büyükgöz ise konuşmasında, “31 Mart yerel seçimleri öncesinde, mahalle teşkilatlarımızla bir araya gelerek teşkilatımızın sesine kulak vermek bizim için son derece kıymetli. Mevlana Mahalle Teşkilatımızın düzenlediği bu toplantı vesilesiyle bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Seçim sürecinde mahallelerimizin her birine ulaşarak vatandaşlarımızın beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. SEÇİM STRATEJİLERİ İÇİN ÖNEMLİ BULUŞMA Toplantıda, mahalle teşkilatı, mahalle hakkında bilgi vererek izlenmesi gereken seçim stratejisi için tavsiyelerde bulundu. Başkan Büyükgöz, mahalle teşkilatının etkili bir iletişim kurarak çözüm odaklı çalışmalarını önemsediklerini belirtti. Ayrıca, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilçenin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında da bilgi alışverişi gerçekleştirildi.
31 Mart yerel seçimlerinde tekrar AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı gösterilmesine kesin gözü ile bakılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlarını dinlediği kadar teşkilat üyeleri ile de buluşuyor ve onların sesine kulak veriyor.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere yönelik hazırlıklar kapsamında Mevlana Mahalle Teşkilatı ile bir araya geldi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın liderliğinde düzenlenen koordinasyon toplantısına katılan Başkan Büyükgöz, partililer ile bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Partimizin ilçe teşkilatları olarak sık sık düzenlediğimiz bu tür toplantılar, partililerimizi dinleme amacını taşıyor. Bu kapsamda, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere yönelik stratejilerimizi konuşmak ve partililerimizin görüşlerini almak üzere Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ü aramızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

“BEKLENTİLERİ EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAMAK İSTİYORUZ”

Başkan Zinnur Büyükgöz ise konuşmasında, “31 Mart yerel seçimleri öncesinde, mahalle teşkilatlarımızla bir araya gelerek teşkilatımızın sesine kulak vermek bizim için son derece kıymetli. Mevlana Mahalle Teşkilatımızın düzenlediği bu toplantı vesilesiyle bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Seçim sürecinde mahallelerimizin her birine ulaşarak vatandaşlarımızın beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SEÇİM STRATEJİLERİ İÇİN ÖNEMLİ BULUŞMA

Toplantıda, mahalle teşkilatı, mahalle hakkında bilgi vererek izlenmesi gereken seçim stratejisi için tavsiyelerde bulundu. Başkan Büyükgöz, mahalle teşkilatının etkili bir iletişim kurarak çözüm odaklı çalışmalarını önemsediklerini belirtti. Ayrıca, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilçenin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında da bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.