Park ınn

Candeias: "Kazanacağımıza inanıyorum"

Spor 15.09.2023 - 15:29, Güncelleme: 15.09.2023 - 15:29
 

Candeias: "Kazanacağımıza inanıyorum"

Kocaelispor'un Portekizli yıldızı Candeias, Adrien Silva transferi ve Boluspor maçı ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Kocaelispor'un sevilen isimlerinden Candeias, Boluspor maçı öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Çok kaliteli bir takım olduklarını ve Boluspor karşısında da kazanacaklarına inandığını belirten Candeias, "Takım olarak kalitemizin farkındayız. Son iki maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Asıl önemli olan ise bunu seri haline getirerek devam ettirebilmek. Boluspor karşısında evimizde kazanmak zorundayız. Süper Lig'de kaliteli oyuncular ve oyun kalitesi daha yüksek. Bu ligde biraz daha fiziksel güç üzerine bir oyun var. Ama biz de oyun ve insan olarak kaliteli isimlerden oluşan bir takımız" dedi. "BURASI BENİM EVİM GİBİ"
Kocaelispor'un Portekizli yıldızı Candeias, Adrien Silva transferi ve Boluspor maçı ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Kocaelispor'un sevilen isimlerinden Candeias, Boluspor maçı öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Çok kaliteli bir takım olduklarını ve Boluspor karşısında da kazanacaklarına inandığını belirten Candeias, "Takım olarak kalitemizin farkındayız. Son iki maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Asıl önemli olan ise bunu seri haline getirerek devam ettirebilmek. Boluspor karşısında evimizde kazanmak zorundayız. Süper Lig'de kaliteli oyuncular ve oyun kalitesi daha yüksek. Bu ligde biraz daha fiziksel güç üzerine bir oyun var. Ama biz de oyun ve insan olarak kaliteli isimlerden oluşan bir takımız" dedi.

"BURASI BENİM EVİM GİBİ"

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.