Çayırova’da şok iddia

Çayırova 07.01.2021 - 14:57, Güncelleme: 07.01.2021 - 14:57
 

Çayırova’da şok iddia

Çayırova’da şok iddia

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, partili belediye başkanını köşeye sıkıştırmak için çalıştığı iddiaları ayyuka çıkmış durumda. Kulislerde, 2024’te yapılacak yerel seçimlerde çayırova belediye başkan adaylığı için şimdiden çalışma yaptığı iddia edilen Servet Günay’ın Celmer’e ait bir arsanın küçük sanayi sitesi yapılması için mecliste alınan karara, ilçe yönetiminde ‘bu kararda rant var’ diyerek partili belediye başkanı ve meclis üyelerini zan altında bırakması, partililerden de tepki görüyor. CHP’li meclis üyelerin dahi olur verdiği, teknik başkan yardımcısı Salih Palaz ve KBB Genel sekreter yardımcısı Gökmen Mengüç’ün de konuyla ilgili bilgi vermesine rağmen ilçe başkanı Günay’ın belediye başkanını ve yönetimini hedef göstererek neyi amaçladığı sorusu da kulislerde yüksek sesle sorulur oldu.   YORUM HABER HALUK TURGUT
Çayırova’da şok iddia

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, partili belediye başkanını köşeye sıkıştırmak için çalıştığı iddiaları ayyuka çıkmış durumda. Kulislerde, 2024’te yapılacak yerel seçimlerde çayırova belediye başkan adaylığı için şimdiden çalışma yaptığı iddia edilen Servet Günay’ın Celmer’e ait bir arsanın küçük sanayi sitesi yapılması için mecliste alınan karara, ilçe yönetiminde ‘bu kararda rant var’ diyerek partili belediye başkanı ve meclis üyelerini zan altında bırakması, partililerden de tepki görüyor. CHP’li meclis üyelerin dahi olur verdiği, teknik başkan yardımcısı Salih Palaz ve KBB Genel sekreter yardımcısı Gökmen Mengüç’ün de konuyla ilgili bilgi vermesine rağmen ilçe başkanı Günay’ın belediye başkanını ve yönetimini hedef göstererek neyi amaçladığı sorusu da kulislerde yüksek sesle sorulur oldu.

 

YORUM HABER

HALUK TURGUT

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.