Çayırovaspor Dengede Duruyor

Spor 24.01.2022 - 13:02, Güncelleme: 24.01.2022 - 13:02
 

Çayırovaspor Dengede Duruyor

Çayırovaspor Dengede Duruyor

BAL 7. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Çayırovaspor’da ligin ilk yarısını sonuçlandırırken, ilk yarıyı 12 puan alarak 6. sırada bitirdi GENEL BİR ÖZET YAPALIM Bölgesel Amatör Lig’e yüksek beklentilerle giren temsilcimiz. İlk yarıda oynadığı 9 mücadeleden 3 galibiyet 3 beraberlik ve 3 yenilgiyle ayrıldı. Böylece sonuçlar arası dengeyi sağlayan ekibimiz toplamda 12 gol bulurken kalesinde 7 gol gördü. Çayırovaspor aslında lige iyi bir başlangıç yapmıştı. İlk karşılaşmasını kazanan temsilcimiz 4 hafta süresince ilk 3’ten aşağı inmedi. 5. Haftanın ardından alınan kötü skorlar Çayırovaspor’u 6. Sıraya dek indirdi. Grupta istikrarı bir türlü oluşturamadı. İlk yarıda istediğinden uzak bir performans sergileyen ekibimiz ikinci yarıda hedefi olan profesyonel lige çıkmak için çaba gösterecek.
Çayırovaspor Dengede Duruyor

BAL 7. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Çayırovaspor’da ligin ilk yarısını sonuçlandırırken, ilk yarıyı 12 puan alarak 6. sırada bitirdi

GENEL BİR ÖZET YAPALIM

Bölgesel Amatör Lig’e yüksek beklentilerle giren temsilcimiz. İlk yarıda oynadığı 9 mücadeleden 3 galibiyet 3 beraberlik ve 3 yenilgiyle ayrıldı. Böylece sonuçlar arası dengeyi sağlayan ekibimiz toplamda 12 gol bulurken kalesinde 7 gol gördü. Çayırovaspor aslında lige iyi bir başlangıç yapmıştı. İlk karşılaşmasını kazanan temsilcimiz 4 hafta süresince ilk 3’ten aşağı inmedi. 5. Haftanın ardından alınan kötü skorlar Çayırovaspor’u 6. Sıraya dek indirdi. Grupta istikrarı bir türlü oluşturamadı. İlk yarıda istediğinden uzak bir performans sergileyen ekibimiz ikinci yarıda hedefi olan profesyonel lige çıkmak için çaba gösterecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.