Park ınn

CHP Kocaeli basınla buluştu

Kocaeli 07.06.2024 - 16:49, Güncelleme: 07.06.2024 - 16:49
 

CHP Kocaeli basınla buluştu

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimi, bugün Derince Yelken Kafe'de basın toplantısı gerçekleştirdi

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetiminin bugün düzenlediği CHP İl Başkanlığı Toplantısı Derince Yelken Kafe'de yapıldı. Toplantıya CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı'nın yanında Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko, CHP Kocaeli Belediye Başkan adayı  Nilay Merttürk, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ve basın mensupları katılım sağladı. Toplantıda, danışma toplantısının gündemi ve güncel siyasi konular değerlendirilerek gündeme getirildi. "DERİNCE'DE OLMAMIZ BİZİM İÇİN ÇOK MÜHİM" Toplantıda söz alan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından planlanan ancak gerçekleştirilemeyen basınla buluşmanın Derince’de yapılmasına; “Daha önce İzmit’teki Gülümse Kafe’de yapılan toplantılardan farklı olarak bugün burada Derince’de olmamız, bizim için Derince’nin ne kadar mühim olduğunu göstermek içindir.” ifadelerini kullandı. "BİZİ ELEŞTİRDİĞİMİZ HİÇBİR ŞEYİ YAPARKEN GÖREMEYECEKSİNİZ" 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Derince Belediyesi’ne başkan seçilen CHP’li Sertif Gökçe söz alarak: “Bizi eleştirdiğimiz hiçbir şeyi yaparken göremeyeceksiniz” ifadelerine yer verdi. SOKAK HAYVANLARI KONUSU GÜNDEME GETİRİLDİ Sokak hayvanları sorununa değinen Gökçe; “Sokak hayvanı yalnızca Kocaeli’nin değil Türkiye’nin bir sorunu. Uyutmak çok daha maliyetli bir seçim. Bu nedenle kısırlaştırmak daha makul bir yöntem.” dedi. Bülent Sarı, sokak hayvanları sorunu ile ilgili; “Bu konunun siyaseti olmaz. Bu konu ile ilgili Kocaeli Valisi’ne sesleniyorum. 12 ilçenin belediye başkanlarını bir araya getirerek bu konu ile ilgili çalışma yapması gerekir.” dedi. KANKO: "TÜRKİYE ERKEN SEÇİME GİDECEKTİR" Toplantıda söz alan CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko: “Türkiye’nin gündeminde erken seçim var. Türkiye elbette erken seçime gidecektir.” CHP seçime her zaman hazırdır diyerek olası erken seçimde de aynı şekilde çalışacaklarının mesajını verdi.
CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimi, bugün Derince Yelken Kafe'de basın toplantısı gerçekleştirdi

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetiminin bugün düzenlediği CHP İl Başkanlığı Toplantısı Derince Yelken Kafe'de yapıldı. Toplantıya CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı'nın yanında Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko, CHP Kocaeli Belediye Başkan adayı  Nilay Merttürk, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ve basın mensupları katılım sağladı. Toplantıda, danışma toplantısının gündemi ve güncel siyasi konular değerlendirilerek gündeme getirildi.

"DERİNCE'DE OLMAMIZ BİZİM İÇİN ÇOK MÜHİM"

Toplantıda söz alan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından planlanan ancak gerçekleştirilemeyen basınla buluşmanın Derince’de yapılmasına; “Daha önce İzmit’teki Gülümse Kafe’de yapılan toplantılardan farklı olarak bugün burada Derince’de olmamız, bizim için Derince’nin ne kadar mühim olduğunu göstermek içindir.” ifadelerini kullandı.

"BİZİ ELEŞTİRDİĞİMİZ HİÇBİR ŞEYİ YAPARKEN GÖREMEYECEKSİNİZ"

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Derince Belediyesi’ne başkan seçilen CHP’li Sertif Gökçe söz alarak: “Bizi eleştirdiğimiz hiçbir şeyi yaparken göremeyeceksiniz” ifadelerine yer verdi.

SOKAK HAYVANLARI KONUSU GÜNDEME GETİRİLDİ

Sokak hayvanları sorununa değinen Gökçe; “Sokak hayvanı yalnızca Kocaeli’nin değil Türkiye’nin bir sorunu. Uyutmak çok daha maliyetli bir seçim. Bu nedenle kısırlaştırmak daha makul bir yöntem.” dedi.

Bülent Sarı, sokak hayvanları sorunu ile ilgili; “Bu konunun siyaseti olmaz. Bu konu ile ilgili Kocaeli Valisi’ne sesleniyorum. 12 ilçenin belediye başkanlarını bir araya getirerek bu konu ile ilgili çalışma yapması gerekir.” dedi.

KANKO: "TÜRKİYE ERKEN SEÇİME GİDECEKTİR"

Toplantıda söz alan CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko: “Türkiye’nin gündeminde erken seçim var. Türkiye elbette erken seçime gidecektir.” CHP seçime her zaman hazırdır diyerek olası erken seçimde de aynı şekilde çalışacaklarının mesajını verdi.

CHP Kocaeli basınla buluştu

CHP Kocaeli basınla buluştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.