Park ınn

CHP Körfez'e Serpil Küçük aday!

Kocaeli 01.06.2024 - 13:15, Güncelleme: 01.06.2024 - 13:15
 

CHP Körfez'e Serpil Küçük aday!

CHP Körfez Kadın Kolları Başkanlığına Serpil Küçük adaylığını açıkladı

Kadın kolları kongresi süreci geçtiğimiz günlerde başlayan CHP’de bir kadın daha başkanlığa adaylığını açıkladı. Parti binasında açıklama gerçekleştiren Serpil Küçük şunları söyledi: “ Cumhuriyet Halk Partimizin emekçi kadınları, sevgili yol arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz.   KİŞİSEL HIRSLAR ZARAR VERDİ Pazar günü gerçekleştirilecek 17.Olağan Kadın kolları kongremiz için adaylığımı açıklamak üzere burada bulunuyorum. Kazanmaya em yakın olduğumuz dönemde kavga ve karışıklıkların, doğruların önüne geçen kişisel hırsların seçim sürecine ne kadar zarar verdiğine hep birlikte şahit olduk. Ben ve bu yola benimle birlikte baş koyan kadın arkadaşlarımın vizyonu ayrıştıran değil birleştiren, örgütlere barış getiren olmak olacaktır.   CHP’DEN GAYRİ AİDİYETİM YOK Şunun da bilinmesini isterim ki ne geçmişimde ne de geleceğimde başkalarına nazaran Cumhuriyet Halk Partisinden gayrı aidiyetim yoktur ve olmayacaktır. Bugün burada bulunan, bana destek verecek ya da vermeyecek herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyor, katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Aslolan Cumhuriyet Halk Partisidir.Pazar günü mavi listelerde görüşmek umuduyla, herkese iyi akşamlar dilerim.”  
CHP Körfez Kadın Kolları Başkanlığına Serpil Küçük adaylığını açıkladı

Kadın kolları kongresi süreci geçtiğimiz günlerde başlayan CHP’de bir kadın daha başkanlığa adaylığını açıkladı. Parti binasında açıklama gerçekleştiren Serpil Küçük şunları söyledi: “ Cumhuriyet Halk Partimizin emekçi kadınları, sevgili yol arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz.

 

KİŞİSEL HIRSLAR ZARAR VERDİ

Pazar günü gerçekleştirilecek 17.Olağan Kadın kolları kongremiz için adaylığımı açıklamak üzere burada bulunuyorum. Kazanmaya em yakın olduğumuz dönemde kavga ve karışıklıkların, doğruların önüne geçen kişisel hırsların seçim sürecine ne kadar zarar verdiğine hep birlikte şahit olduk. Ben ve bu yola benimle birlikte baş koyan kadın arkadaşlarımın vizyonu ayrıştıran değil birleştiren, örgütlere barış getiren olmak olacaktır.

 

CHP’DEN GAYRİ AİDİYETİM YOK

Şunun da bilinmesini isterim ki ne geçmişimde ne de geleceğimde başkalarına nazaran Cumhuriyet Halk Partisinden gayrı aidiyetim yoktur ve olmayacaktır. Bugün burada bulunan, bana destek verecek ya da vermeyecek herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyor, katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Aslolan Cumhuriyet Halk Partisidir.Pazar günü mavi listelerde görüşmek umuduyla, herkese iyi akşamlar dilerim.”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.