Park ınn

CHP’nin Büyükşehir adayı açıklanacak mı?

Kocaeli 02.02.2024 - 15:48, Güncelleme: 02.02.2024 - 15:48
 

CHP’nin Büyükşehir adayı açıklanacak mı?

CHP Parti Meclisi bazı adaylarını açıklamak için bugün toplanıyor. Kocaeli Büyükşehir adayının da açıklanması bekleniyor

CHP Parti Meclisi, aday belirleme süreci için toplanacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün partisinin genel merkezinde merkez yönetim kurulu ve parti meclisi üyeleriyle bir araya gelecek. MYK ve ardından yapılacak parti meclisi toplantısının ardından pek çok belediye başkan adayının belirlenmesi bekleniyor. Kocaeli’de hala açıklanmayan ilçeler ve özellikle de Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile ilgili de bir kararın çıkması bekleniyor.
CHP Parti Meclisi bazı adaylarını açıklamak için bugün toplanıyor. Kocaeli Büyükşehir adayının da açıklanması bekleniyor

CHP Parti Meclisi, aday belirleme süreci için toplanacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün partisinin genel merkezinde merkez yönetim kurulu ve parti meclisi üyeleriyle bir araya gelecek.

MYK ve ardından yapılacak parti meclisi toplantısının ardından pek çok belediye başkan adayının belirlenmesi bekleniyor.

Kocaeli’de hala açıklanmayan ilçeler ve özellikle de Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile ilgili de bir kararın çıkması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.