Çınar Halk Market Ürünleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyor

Kocaeli 19.03.2024 - 11:42, Güncelleme: 19.03.2024 - 11:42
 

Çınar Halk Market Ürünleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyor

İzmit Çarşısı 3. Yılında da Ramazan paketi desteğini Çınar Halk Market ürünleri ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmet Müdürlüğü’nün faaliyetlerinden biri olan ve 3. Yılını dolduran İzmit Çarşısı, bu yıl da Çınar Halk Market işbirliği ile ramazan paketi desteğinin ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına ulaşmasını sağlıyor. İzmit’te bulunan ihtiyaç sahibi ailelere iletilmek üzere hazırlanan avantajlı paketler Çınar Halk Market’te yerini aldı.   NASIL SATIN ALABİLİR VEYA YARDIMDA BULUNABİLİRİM? Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara güvenilir yoldan destek olmak isteyen vatandaşlar https://good4trust.org/carsi/urunler/ramazan_destek_paketi-1214153129 adresinden hesap oluşturduktan sonra ‘Bez Çantaya Ekle’ butonuna basarak İYZİCO güvencesiyle ödeme yapabilir. Çınar Halk Market’in İzmit Çarşısı’ndaki diğer ürünlerine ise izmircarsisi.org adresinden ulaşabilir.
İzmit Çarşısı 3. Yılında da Ramazan paketi desteğini Çınar Halk Market ürünleri ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmet Müdürlüğü’nün faaliyetlerinden biri olan ve 3. Yılını dolduran İzmit Çarşısı, bu yıl da Çınar Halk Market işbirliği ile ramazan paketi desteğinin ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına ulaşmasını sağlıyor. İzmit’te bulunan ihtiyaç sahibi ailelere iletilmek üzere hazırlanan avantajlı paketler Çınar Halk Market’te yerini aldı.
 
NASIL SATIN ALABİLİR VEYA YARDIMDA BULUNABİLİRİM?
Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara güvenilir yoldan destek olmak isteyen vatandaşlar https://good4trust.org/carsi/urunler/ramazan_destek_paketi-1214153129 adresinden hesap oluşturduktan sonra ‘Bez Çantaya Ekle’ butonuna basarak İYZİCO güvencesiyle ödeme yapabilir. Çınar Halk Market’in İzmit Çarşısı’ndaki diğer ürünlerine ise izmircarsisi.org adresinden ulaşabilir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.