Park ınn

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın Acı Kaybı

Darıca 11.05.2024 - 15:18, Güncelleme: 11.05.2024 - 15:18
 

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın Acı Kaybı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın Acı Kaybı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sevgili annesi Fadime Bıyık'ın vefatını büyük bir üzüntüyle duyurdu. Başkan Bıyık, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. Canımdan çok sevdiğim annem Fadime Bıyık, Rahmet-i Rahman'a kavuştu." ifadelerini kullandı.   Başkan Bıyık, annesinin cenazesinin 11 Mayıs Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Emek Mahallesi, Fatih Merkez Camii'nden kaldırılarak, 12 Mayıs Pazar günü öğle namazı sonrası memleketleri Kastamonu Daday Aktaştekke Köyü’nde defnedileceğini duyurdu.   Başkan Bıyık açıklamasında, "Rabbim, kıymetli annemin kabrini nur, mekânını cennet eylesin inşallah." diyerek dualarını iletti.   Başkan Muzaffer Bıyık'ın acı kaybı, Darıca'da ve çevresinde derin bir üzüntüye sebep oldu. bölge protokolü, Başkan Bıyık ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti. BAŞKAN YILDIRIM'DAN TAZİYE MESAJI Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım taziye mesajında şu ifadelere yer verdi: Büyük bir üzüntüyle öğrendiğimiz haber üzerine, Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Değerli annenizin vefatıyla yaşadığınız acıyı paylaşıyor, dualarımızın sizinle olduğunu bilmenizi istiyoruz. Allah'tan merhumenize rahmet, size ve tüm sevdiklerinize sabır ve güç diliyoruz. Dualarımız, değerli anneniz ve sizin için. Başınız sağ olsun.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın Acı Kaybı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sevgili annesi Fadime Bıyık'ın vefatını büyük bir üzüntüyle duyurdu. Başkan Bıyık, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. Canımdan çok sevdiğim annem Fadime Bıyık, Rahmet-i Rahman'a kavuştu." ifadelerini kullandı.

 

Başkan Bıyık, annesinin cenazesinin 11 Mayıs Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Emek Mahallesi, Fatih Merkez Camii'nden kaldırılarak, 12 Mayıs Pazar günü öğle namazı sonrası memleketleri Kastamonu Daday Aktaştekke Köyü’nde defnedileceğini duyurdu.

 

Başkan Bıyık açıklamasında, "Rabbim, kıymetli annemin kabrini nur, mekânını cennet eylesin inşallah." diyerek dualarını iletti.

 

Başkan Muzaffer Bıyık'ın acı kaybı, Darıca'da ve çevresinde derin bir üzüntüye sebep oldu. bölge protokolü, Başkan Bıyık ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

BAŞKAN YILDIRIM'DAN TAZİYE MESAJI

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım taziye mesajında şu ifadelere yer verdi: Büyük bir üzüntüyle öğrendiğimiz haber üzerine, Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Değerli annenizin vefatıyla yaşadığınız acıyı paylaşıyor, dualarımızın sizinle olduğunu bilmenizi istiyoruz. Allah'tan merhumenize rahmet, size ve tüm sevdiklerinize sabır ve güç diliyoruz. Dualarımız, değerli anneniz ve sizin için. Başınız sağ olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.