Park ınn

Darıca Ülkün Yalçın Lisesi'nden Müzik Ziyafeti

Darıca 17.05.2024 - 16:42, Güncelleme: 17.05.2024 - 16:42
 

Darıca Ülkün Yalçın Lisesi'nden Müzik Ziyafeti

Darıca Ülkün Yalçın Lisesi, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte müzik dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Darıca Ülkün Yalçın Lisesi, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte müzik dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Okul Müdürü Fuat BİNİCİ liderliğinde, 17 Mayıs 2024 Cuma günü Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan konserleri için tüm müzikseverleri bekliyor. Bu özel etkinlik, okulun yetenekli öğrencilerinin müzikal becerilerini sergileyeceği bir platform sunacak. Konserde, genç yeteneklerin seslendireceği çeşitli müzik türleri ve enstrümantal performanslar yer alacak. Bu renkli etkinlik, müzik tutkunlarını bir araya getirerek unutulmaz bir gece vadediyor. Darıca Ülkün Yalçın Lisesi ailesi, tüm müzikseverleri ve sanatseverleri 17 Mayıs Cuma günü saat 19.00'da Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek bu özel konsere katılmaya davet ediyor.
Darıca Ülkün Yalçın Lisesi, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte müzik dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Darıca Ülkün Yalçın Lisesi, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte müzik dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Okul Müdürü Fuat BİNİCİ liderliğinde, 17 Mayıs 2024 Cuma günü Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan konserleri için tüm müzikseverleri bekliyor.

Bu özel etkinlik, okulun yetenekli öğrencilerinin müzikal becerilerini sergileyeceği bir platform sunacak. Konserde, genç yeteneklerin seslendireceği çeşitli müzik türleri ve enstrümantal performanslar yer alacak. Bu renkli etkinlik, müzik tutkunlarını bir araya getirerek unutulmaz bir gece vadediyor.

Darıca Ülkün Yalçın Lisesi ailesi, tüm müzikseverleri ve sanatseverleri 17 Mayıs Cuma günü saat 19.00'da Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek bu özel konsere katılmaya davet ediyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.