Darıca’nın bir sorunu daha çözüme kavuştu

Darıca 03.06.2021 - 10:33, Güncelleme: 03.06.2021 - 10:33
 

Darıca’nın bir sorunu daha çözüme kavuştu

Darıca’nın merkezinde bir süre önce yapımına ara verilen Kapalı Pazar Yeri’nin ihalesi tekrar gerçekleştirilerek müteahhit firmaya teslimi gerçekleştirildi.

Darıca Belediyesi tarafından Cami Mahallesi’ne yapılacak kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorunu tamamen çözülecek. Kısa bir süre önce müteahhit firma ile yaşanan problemlerden ötürü durdurulan inşaat çalışmalarının yeniden başlaması için tekrar ihale yapıldı. İhaleyi kazanan firma çalışmalara tekrar başladı. DİĞER MAHALLELERE DE KAPALI PAZAR YAPILACAK Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık daha önce yaptığı açıklamalarda Darıca’ya sokakta kurulan semt pazarları yerine sabit pazarların daha çok yakışacağını bildirerek, Cami Mahallesi’nde yapımına tekrar başlanan kapalı pazarın inşaatının bitmesinin ardından diğer mahallerde de kapalı pazar inşaatlarına başlayacaklarını açıklamıştı. İhalesi tekrar gerçekleştirilen kapalı Pazar ile ilgili bilgi Bıyık, “Darıcamız için bir sorunu daha çözüme kavuşturuyoruz, ilçemize hayırlı olsun. Darıca Kapalı Pazar Alanı'nın ihalesini tekrar gerçekleştirerek müteahhit firmaya teslimini gerçekleştirdik. Pazar alanımızın çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine kazandıracağız” dedi. MİMARİSİYLE GÖZ KAMAŞTIRACAK Kapalı pazarlar için sürekli pazarcı esnafıyla istişare halinde olduklarını dile getiren Başkan Bıyık, pazarcı esnafının da memnun olacağı bir projeyi hayata geçirmek için ekstra çaba sarf ettiklerini ifade etti. Cami Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı sabit pazarın alt katı kapalı otopark olacak hizmet verecek. Üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran ve kentin önemli alanlarından Darıca Cami Mahallesi’nde bulunan otopark alanına yapılacak olan Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve Perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor.
Darıca’nın merkezinde bir süre önce yapımına ara verilen Kapalı Pazar Yeri’nin ihalesi tekrar gerçekleştirilerek müteahhit firmaya teslimi gerçekleştirildi.

Darıca Belediyesi tarafından Cami Mahallesi’ne yapılacak kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorunu tamamen çözülecek. Kısa bir süre önce müteahhit firma ile yaşanan problemlerden ötürü durdurulan inşaat çalışmalarının yeniden başlaması için tekrar ihale yapıldı. İhaleyi kazanan firma çalışmalara tekrar başladı.

DİĞER MAHALLELERE DE KAPALI PAZAR YAPILACAK

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık daha önce yaptığı açıklamalarda Darıca’ya sokakta kurulan semt pazarları yerine sabit pazarların daha çok yakışacağını bildirerek, Cami Mahallesi’nde yapımına tekrar başlanan kapalı pazarın inşaatının bitmesinin ardından diğer mahallerde de kapalı pazar inşaatlarına başlayacaklarını açıklamıştı. İhalesi tekrar gerçekleştirilen kapalı Pazar ile ilgili bilgi Bıyık, “Darıcamız için bir sorunu daha çözüme kavuşturuyoruz, ilçemize hayırlı olsun. Darıca Kapalı Pazar Alanı'nın ihalesini tekrar gerçekleştirerek müteahhit firmaya teslimini gerçekleştirdik. Pazar alanımızın çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine kazandıracağız” dedi.

MİMARİSİYLE GÖZ KAMAŞTIRACAK

Kapalı pazarlar için sürekli pazarcı esnafıyla istişare halinde olduklarını dile getiren Başkan Bıyık, pazarcı esnafının da memnun olacağı bir projeyi hayata geçirmek için ekstra çaba sarf ettiklerini ifade etti. Cami Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı sabit pazarın alt katı kapalı otopark olacak hizmet verecek. Üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran ve kentin önemli alanlarından Darıca Cami Mahallesi’nde bulunan otopark alanına yapılacak olan Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve Perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.