19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’nın Gençleri Artık Onlara Emanet!

Spor 24.02.2022 - 10:48, Güncelleme: 24.02.2022 - 10:48
 

Darıca’nın Gençleri Artık Onlara Emanet!

Darıca’nın Gençleri Artık Onlara Emanet!

TFF 3.Lig 2.Grup’ta yer alan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde altyapı ekipleri için 4 yeni hoca ile anlaşıldı. İŞTE O İSİMLER U19 ekibinin başına Hasan Ali Cesur, U17’ye Mustafa Sümer, U16’ya Yakup Yıldırım ve U15’e ise Gökhan Solak getirildi. Sarı yeşillilerin gerçekleştirdiği duyuru şu şekilde: Altyapı Koordinatörlüğü ve U-19 Takım Antrenörlüğüne Kariyerinde 6 Şampiyonluk yaşamış birçok önemli kulüpte görev yapmış Hasan Ali Cesur, U-17 Antrenörlüğüne Mustafa Sümer, U-16 Antrenörlüğüne Yakup Yıldırım ,U-15 Antrenörlüğüne Gökhan Solak getirilmiştir. Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun” denildi.
Darıca’nın Gençleri Artık Onlara Emanet!

TFF 3.Lig 2.Grup’ta yer alan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde altyapı ekipleri için 4 yeni hoca ile anlaşıldı.

İŞTE O İSİMLER

U19 ekibinin başına Hasan Ali Cesur, U17’ye Mustafa Sümer, U16’ya Yakup Yıldırım ve U15’e ise Gökhan Solak getirildi. Sarı yeşillilerin gerçekleştirdiği duyuru şu şekilde: Altyapı Koordinatörlüğü ve U-19 Takım Antrenörlüğüne Kariyerinde 6 Şampiyonluk yaşamış birçok önemli kulüpte görev yapmış Hasan Ali Cesur, U-17 Antrenörlüğüne Mustafa Sümer, U-16 Antrenörlüğüne Yakup Yıldırım ,U-15 Antrenörlüğüne Gökhan Solak getirilmiştir. Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.