Darıcaspor Sezona 3 Puan İle Merhaba Dedi

Spor 08.11.2021 - 10:21, Güncelleme: 08.11.2021 - 10:21
 

Darıcaspor Sezona 3 Puan İle Merhaba Dedi

Darıcaspor Sezona 3 Puan İle Merhaba Dedi

Amatör Küme’de mücadele eden temsilcimiz Darıcaspor, sezonun ilk karşılaşması olan Anadolu 1071 ekibi rekabeti bol bir oyun ile 2-1 yenerken, Kırmızı- beyazlılarda Ferhat Yılmaz 1 gol, 1 asistlik performansı ile müsabakaya damga vurdu. BİLİNMESİ GEREKEN DETAYLAR Sezonun ilk karşılaşması için Şekerpınar stadında Anadolu 1071 Spor Kulübünü konuk eden Darıcaspor, saat 17:00 başlayan oyuna sakin başladı. Her iki ekipte birbirini denerken, ilk yarım saat dolmadan Erkan Gökyeşil, Ferhat Yılmaz’ın 25. Dakikadaki asistinde durumu 1-0 yaptı. İlk yarı oyun ve skor üstünlüğü temsilcimizin lehine sonuçlanırken, rakip Anadolu 1071 yapılan savunma hatasını fırsata çevirip oyunu 60. Dakikada eşitledi. Antrenör Hasan Karazoğlu’nun öğrencileri gol sonrası kısa bir dikkat eksikliği yaşasa da çabucak kendilerine gelerek, 90+1. Dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Ferhat Yılmaz ‘ın soğukkanlu vuruşu ile yeniden öne geçerek, oyunun galibi oldu. Gol sonrası taraftar ile bütünleşen Darıcaspor böylece sezona 3 puan ile merhaba dedi.
Darıcaspor Sezona 3 Puan İle Merhaba Dedi

Amatör Küme’de mücadele eden temsilcimiz Darıcaspor, sezonun ilk karşılaşması olan Anadolu 1071 ekibi rekabeti bol bir oyun ile 2-1 yenerken, Kırmızı- beyazlılarda Ferhat Yılmaz 1 gol, 1 asistlik performansı ile müsabakaya damga vurdu.

BİLİNMESİ GEREKEN DETAYLAR

Sezonun ilk karşılaşması için Şekerpınar stadında Anadolu 1071 Spor Kulübünü konuk eden Darıcaspor, saat 17:00 başlayan oyuna sakin başladı. Her iki ekipte birbirini denerken, ilk yarım saat dolmadan Erkan Gökyeşil, Ferhat Yılmaz’ın 25. Dakikadaki asistinde durumu 1-0 yaptı. İlk yarı oyun ve skor üstünlüğü temsilcimizin lehine sonuçlanırken, rakip Anadolu 1071 yapılan savunma hatasını fırsata çevirip oyunu 60. Dakikada eşitledi. Antrenör Hasan Karazoğlu’nun öğrencileri gol sonrası kısa bir dikkat eksikliği yaşasa da çabucak kendilerine gelerek, 90+1. Dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Ferhat Yılmaz ‘ın soğukkanlu vuruşu ile yeniden öne geçerek, oyunun galibi oldu. Gol sonrası taraftar ile bütünleşen Darıcaspor böylece sezona 3 puan ile merhaba dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.