Park ınn

Dilovası’nda Yaka Group Mimarlık'dan Görkemli açılış

Dilovası 10.06.2024 - 15:57, Güncelleme: 10.06.2024 - 15:57
 

Dilovası’nda Yaka Group Mimarlık'dan Görkemli açılış

Dilovası’nda Yaka Group Mimarlık'dan Görkemli açılış

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Ak Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Ayşenur Ak, İl Yöneticisi H.İbrahim Arslan, Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları ile birlikte; Dilovası'nin tanınan ve sevilen ailelerinden Yalçınkaya Ailesinden Mimar Murat Yalçınkaya ile İnşaat Mühendisi Musa Yalçınkaya'nın sahibi olduğu işyerinin açılışını gerçekleştirdi. BAŞKAN ÖMEROĞLU; DİLOVASI’NA HAYIRLI OLSUN  30 Yıl önce Dilovası’nda bir siyasi partinin başkaniyken Lise mezunu bulamiyorduk Şimdi ise Dilovası Gelişti o kadar çok gencimiz pırlantamız yetişiyor ki, Mimarlarımız, Mühendislerimiz, Doktorlarımız, Yetişiyor ilçemizde ve bununla gurur duyuyorum. Yalçınkaya Ailesi Dilovası’na çok güzel bir hizmet kazandırdı ilçemize hayırlı uğurlu olsun dedi
Dilovası’nda Yaka Group Mimarlık'dan Görkemli açılış

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Ak Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Ayşenur Ak, İl Yöneticisi H.İbrahim Arslan, Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları ile birlikte; Dilovası'nin tanınan ve sevilen ailelerinden Yalçınkaya Ailesinden Mimar Murat Yalçınkaya ile İnşaat Mühendisi Musa Yalçınkaya'nın sahibi olduğu işyerinin açılışını gerçekleştirdi.

BAŞKAN ÖMEROĞLU; DİLOVASI’NA HAYIRLI OLSUN 
30 Yıl önce Dilovası’nda bir siyasi partinin başkaniyken Lise mezunu bulamiyorduk Şimdi ise Dilovası Gelişti o kadar çok gencimiz pırlantamız yetişiyor ki, Mimarlarımız, Mühendislerimiz, Doktorlarımız, Yetişiyor ilçemizde ve bununla gurur duyuyorum. Yalçınkaya Ailesi Dilovası’na çok güzel bir hizmet kazandırdı ilçemize hayırlı uğurlu olsun dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.