Park ınn

Dip çamurunda ikinci etap başlıyor. Kocaeli’nin dev projesi mecliste

Kocaeli 10.06.2024 - 16:55, Güncelleme: 10.06.2024 - 16:55
 

Dip çamurunda ikinci etap başlıyor. Kocaeli’nin dev projesi mecliste

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, temizliği bir yılı aşkın süredir devam eden İzmit Körfezi’nde ilk etabın ardından ikinci etabı ihale etmek için de hazırlıklara başladı

Kocaeli’nin ve Türkiye’nin en büyük çevre projelerinden biri olan İzmit Körfezi DİP Çamuru Temizliğinin ilk etabı için geçtiğimiz yılında mayıs ayında start verilmiş ve körfezin çamuru temizlenmeye başlamıştı. İLK ETAP 744 MİLYON LİRA Toplamda 8.5 milyon metreküplük dip çamurunun çıkarılmasının planlandığı ve 2.2 milyar liraya mal olacak projenin ikl etabı, geçtiğimiz yıl 744 milyon lira bedelle ihale edilmiş, ihaleyi kazanan Atlas Maden Ürünleri çalışmaya başlamıştı. MECLİSE GELİYOR Geride bıraktığımız 1 yılı aşkın zamandan bu yana ilk etabı devam eden dip çamuru projesinde, ikinci etap için de hazırlıklar başlıyor. Dip çamuru temizliği projesinin ikinci etabı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclisine geliyor. İHALEYE ÇIKACAK 13 Haziran günü yapılacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısında dip çamuru temizliğinin ikinci etabı için yetki istenecek. Söz konusu maddenin meclisten geçmesiyle birlikte İzmit Körfezi Dip Çamuru Temizliğinin ikinci etabı için ihaleye çıkılabilecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, temizliği bir yılı aşkın süredir devam eden İzmit Körfezi’nde ilk etabın ardından ikinci etabı ihale etmek için de hazırlıklara başladı

Kocaeli’nin ve Türkiye’nin en büyük çevre projelerinden biri olan İzmit Körfezi DİP Çamuru Temizliğinin ilk etabı için geçtiğimiz yılında mayıs ayında start verilmiş ve körfezin çamuru temizlenmeye başlamıştı.

İLK ETAP 744 MİLYON LİRA

Toplamda 8.5 milyon metreküplük dip çamurunun çıkarılmasının planlandığı ve 2.2 milyar liraya mal olacak projenin ikl etabı, geçtiğimiz yıl 744 milyon lira bedelle ihale edilmiş, ihaleyi kazanan Atlas Maden Ürünleri çalışmaya başlamıştı.

MECLİSE GELİYOR

Geride bıraktığımız 1 yılı aşkın zamandan bu yana ilk etabı devam eden dip çamuru projesinde, ikinci etap için de hazırlıklar başlıyor. Dip çamuru temizliği projesinin ikinci etabı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclisine geliyor.

İHALEYE ÇIKACAK

13 Haziran günü yapılacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısında dip çamuru temizliğinin ikinci etabı için yetki istenecek. Söz konusu maddenin meclisten geçmesiyle birlikte İzmit Körfezi Dip Çamuru Temizliğinin ikinci etabı için ihaleye çıkılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.