Park ınn

"DOĞRU YÖNTEMLERİ UYGULAMAK İSTİYORUM"

Spor 05.06.2024 - 17:04, Güncelleme: 05.06.2024 - 17:04
 

"DOĞRU YÖNTEMLERİ UYGULAMAK İSTİYORUM"

Kocaelispor Başkanı ve 9 Haziran’da yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda aday olan Recep Durul, kongre öncesi basın açıklaması gerçekleştirdi. Durul, "Yeni bir hikaye yazmak için hep birlikte şehrin tüm dinamikleri ile Kocaelispor’u önü önümüzdeki sene 2024-2025 sezonunda nasıl ileri taşıyacağımızı anlatacağız.

Şampiyonluk yolunda ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Başkan Durul, şu açıklamayı yaptı:   ÇOK UĞRAŞTIK OLMADI “Süreçlerde edindiğimiz deneyimlerde, başkanlık değişiminde yani biz ona yolda kaptan değişti diyoruz. Bu değişimden sonra kulübün mali olarak ödenmesi gereken miktarı vardı. Bunların sorumluluğunu da alarak gözümüzü kırpmadan ricada bulunduk. Yükün çoğu benim omzumda kaldı bunu kaldırmak için gözümü kırpmadım. Şampiyonluğa giden yolda elimizden geleni yaptık, çok uğraştık olmadı.   EN ÖNEMLİ ŞEY İYİ BİR SANTRFOR Neden olmadı? Bazı görüşler hocanın gönderilmesi yönündeydi (Mustafa Hoca) bazıları da kalması yönündeydi. Biz Ertuğrul Hoca başımızdayken 8 maçı kazanmadık o yüzden başarısız kabul edildi ve gönderildi. Burada en önemli şey iyi bir santrfor. Atarımız tutarımız olmalıydı. Eldeki malzeme bu kadardı. Bu düşünceleri sentezleyerek Mustafa Hoca’nın gönderilmesi doğru mu yanlış mı? İkisinin de yaptıklarına baktık. Mustafa hoca bize ‘Elimdeki malzeme bu’ dedi. BİR ÇIKIŞ BİR DÜŞÜŞ OLDU Mustafa Hoca’nın malzemesi bu hangi hoca gelirse gelsin bir şey değişmeyecek. Birkaç hafta daha görelim. Takımda da bir ivme oluşmaya başladı. Bir çıkış bir düşüş oldu. Sürdürülebilir kalıcı bir şey olmadı. Bunun için iskeletin iyi olması lazımdı. Bu olmadığında da her zaman risk vardır. Mustafa Hoca’yı Sakaryaspor maçına kadar görelim dedik. Ondan sonra masaya yatırdık gönderelim dedik. Konuştuk buradaki sıkıntı nedir dedik. Burada hocanın suçu yok takımın gücü bu kadar biz elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz denenleri gönderseniz de bir şey değişmez dendi. Sakaryaspor maçını her türlü alacağız dendi. Bütün topçular söz verdiler. Benim zaten kafamda oluşmuş olmayacak belli. Tamam dedim bu maçı oynayalım ama b planımızda hazırdı. O maçta da talihsiz şeyler yaşandı. Keşke basına açıklasaydınız dendi bazıları da açıklanmamalı dendi. Şimdi tartışsak yine görüşler farklı çıkacak. Çünkü ters bir durumda suçlanabiliriz. Bu inançla primse prim paraysa para ne yapmamız gerekiyorsa onu yaptık.   DOĞRU YÖNTEMLERİ UYGULAMAK İSTİYORUM Benim hem futbolcuma, hocama ve taraftarıma doğru bilgileri aktarmak istiyorum. Bu süreç böyle geçti. Yeni bir hikaye yazmak için hep birlikte şehrin tüm dinamikleri ile Kocaelispor’u önü önümüzdeki sene 2024-2025 sezonunda nasıl ileri taşıyacağımızı anlatacağız. Kulüplerde yapılan doğru yöntemleri uygulamak istiyorum. Biz insan topluluğu isek bu kulübü yönetenler olarak merkeze insanı koymalıyız. İlk başlığımız teknik konular, bunları nasıl yapmalıyız? Hocaya dayalı mı? Yöneticiye dayalı mı? Taraftarın sesine kulak vererek mi? Profesyonel bir kulüpse bu ona göre ilerlemeli işler.
Kocaelispor Başkanı ve 9 Haziran’da yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda aday olan Recep Durul, kongre öncesi basın açıklaması gerçekleştirdi. Durul, "Yeni bir hikaye yazmak için hep birlikte şehrin tüm dinamikleri ile Kocaelispor’u önü önümüzdeki sene 2024-2025 sezonunda nasıl ileri taşıyacağımızı anlatacağız.

Şampiyonluk yolunda ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Başkan Durul, şu açıklamayı yaptı:

 

ÇOK UĞRAŞTIK OLMADI

“Süreçlerde edindiğimiz deneyimlerde, başkanlık değişiminde yani biz ona yolda kaptan değişti diyoruz. Bu değişimden sonra kulübün mali olarak ödenmesi gereken miktarı vardı. Bunların sorumluluğunu da alarak gözümüzü kırpmadan ricada bulunduk. Yükün çoğu benim omzumda kaldı bunu kaldırmak için gözümü kırpmadım. Şampiyonluğa giden yolda elimizden geleni yaptık, çok uğraştık olmadı.

 

EN ÖNEMLİ ŞEY İYİ BİR SANTRFOR

Neden olmadı? Bazı görüşler hocanın gönderilmesi yönündeydi (Mustafa Hoca) bazıları da kalması yönündeydi. Biz Ertuğrul Hoca başımızdayken 8 maçı kazanmadık o yüzden başarısız kabul edildi ve gönderildi. Burada en önemli şey iyi bir santrfor. Atarımız tutarımız olmalıydı. Eldeki malzeme bu kadardı. Bu düşünceleri sentezleyerek Mustafa Hoca’nın gönderilmesi doğru mu yanlış mı? İkisinin de yaptıklarına baktık. Mustafa hoca bize ‘Elimdeki malzeme bu’ dedi.

BİR ÇIKIŞ BİR DÜŞÜŞ OLDU

Mustafa Hoca’nın malzemesi bu hangi hoca gelirse gelsin bir şey değişmeyecek. Birkaç hafta daha görelim. Takımda da bir ivme oluşmaya başladı. Bir çıkış bir düşüş oldu. Sürdürülebilir kalıcı bir şey olmadı. Bunun için iskeletin iyi olması lazımdı. Bu olmadığında da her zaman risk vardır. Mustafa Hoca’yı Sakaryaspor maçına kadar görelim dedik. Ondan sonra masaya yatırdık gönderelim dedik. Konuştuk buradaki sıkıntı nedir dedik. Burada hocanın suçu yok takımın gücü bu kadar biz elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz denenleri gönderseniz de bir şey değişmez dendi. Sakaryaspor maçını her türlü alacağız dendi. Bütün topçular söz verdiler. Benim zaten kafamda oluşmuş olmayacak belli. Tamam dedim bu maçı oynayalım ama b planımızda hazırdı. O maçta da talihsiz şeyler yaşandı. Keşke basına açıklasaydınız dendi bazıları da açıklanmamalı dendi. Şimdi tartışsak yine görüşler farklı çıkacak. Çünkü ters bir durumda suçlanabiliriz. Bu inançla primse prim paraysa para ne yapmamız gerekiyorsa onu yaptık.

 

DOĞRU YÖNTEMLERİ UYGULAMAK İSTİYORUM

Benim hem futbolcuma, hocama ve taraftarıma doğru bilgileri aktarmak istiyorum. Bu süreç böyle geçti. Yeni bir hikaye yazmak için hep birlikte şehrin tüm dinamikleri ile Kocaelispor’u önü önümüzdeki sene 2024-2025 sezonunda nasıl ileri taşıyacağımızı anlatacağız. Kulüplerde yapılan doğru yöntemleri uygulamak istiyorum. Biz insan topluluğu isek bu kulübü yönetenler olarak merkeze insanı koymalıyız. İlk başlığımız teknik konular, bunları nasıl yapmalıyız? Hocaya dayalı mı? Yöneticiye dayalı mı? Taraftarın sesine kulak vererek mi? Profesyonel bir kulüpse bu ona göre ilerlemeli işler.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.