Park ınn

Elif’in önlenemez yükselişi

Spor 29.05.2024 - 16:08, Güncelleme: 29.05.2024 - 16:08
 

Elif’in önlenemez yükselişi

İki ay önce vefat eden, Bursa'nın genç ve yetenekli sporcularından biri olan milli karateci Emir Buğra Gencan’ın anısını yaşatmak ve karate camiasına katkıda bulunmak amacıyla bir turnuva düzenlendi

MART AYI BAŞINDA, TRAFİK KAZASINDA KAYBETTİK Mart ayı başında trafik kazasında vefat eden Bursalı milli karateci Emir Buğra Gencan adına düzenlenen Emir Buğra Gencan Ümit – Genç ve Büyükler U21 Karate Ligi, Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde yapıldı.   KARTEPELİ ELİF, BURSA’DAN ŞAMPİYON DÖNDÜ  Bursa İlinde yapılan Emir Buğra Gencan Bursa Karate Liginde Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü Elif Berre Doğan, ümit-bayan 47 kiloda şampiyon oldu. 40 il, 124 kulüpten 867 sporcunun katıldığı karate ligi maçlarında tempo ve heyecan oldukça yüksekti. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü iki sporcusu dereceye girerek madalya kürsüsünde yer almayı başardı.    AÇIKYOL TEŞEKKÜR ETTİ Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Av. Eda Açıkyol, genç ve yetenekli sporcu Emir Buğra Gencan’ın, iki ay önce geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetmesinden dolayı Allah’tan rahmet diliyorum. Sporu ve sporcuyu her zaman destekleyen Kartepe Belediye başkanı Mustafa Kocaman’a da çok teşekkür ediyorum” dedi.
İki ay önce vefat eden, Bursa'nın genç ve yetenekli sporcularından biri olan milli karateci Emir Buğra Gencan’ın anısını yaşatmak ve karate camiasına katkıda bulunmak amacıyla bir turnuva düzenlendi

MART AYI BAŞINDA, TRAFİK KAZASINDA KAYBETTİK

Mart ayı başında trafik kazasında vefat eden Bursalı milli karateci Emir Buğra Gencan adına düzenlenen Emir Buğra Gencan Ümit – Genç ve Büyükler U21 Karate Ligi, Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde yapıldı.

 

KARTEPELİ ELİF, BURSA’DAN ŞAMPİYON DÖNDÜ

 Bursa İlinde yapılan Emir Buğra Gencan Bursa Karate Liginde Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü Elif Berre Doğan, ümit-bayan 47 kiloda şampiyon oldu. 40 il, 124 kulüpten 867 sporcunun katıldığı karate ligi maçlarında tempo ve heyecan oldukça yüksekti. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü iki sporcusu dereceye girerek madalya kürsüsünde yer almayı başardı. 

 

AÇIKYOL TEŞEKKÜR ETTİ

Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Av. Eda Açıkyol, genç ve yetenekli sporcu Emir Buğra Gencan’ın, iki ay önce geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetmesinden dolayı Allah’tan rahmet diliyorum. Sporu ve sporcuyu her zaman destekleyen Kartepe Belediye başkanı Mustafa Kocaman’a da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.