Park ınn

EMEKLİLİKTE ADALET ARAYANLAR: 16 MİLYONUN HERYERDE SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ!

Gündem 19.09.2023 - 14:50, Güncelleme: 19.09.2023 - 14:56
 

EMEKLİLİKTE ADALET ARAYANLAR: 16 MİLYONUN HERYERDE SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ!

Emeklilikte Adalet Arayanlar Derneği yeni bir basın açıklaması gerçekleştirdi, işte gazetemize ulaşan bütün detaylar.

 YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE Emeklilikte Adalet Arayanlar Derneği olarak 17 Eylül 2023 tarihinde İzmit kent meydanında stand çalışması yaptık. İzmit halkına derneğimizi ve 2000 sonrası ssk mağdurlarıiçin yapmış olduğumuz hak arayışı mücadelemizi anlattık. Derneğimiz Mart ayında faaliyete geçti.2000 sonrası ssk mağdurları olarak öncelikle sosyal medyada sesimizi duyurduk. Eyt sonrası  08.09.1999 ssk girişi olan ve 17-20 yıl geç emekli olacak olan 16 milyon mağdur adına oluşmuş bir derneğiz. İstanbulda ve Gebze de toplantılar düzenledik. Gebze de basın açıklaması yaptık. 1 mayısta mitingteydik. Şimdi Ekim ayında kadıköy de yapacağımız büyük mitinge hazırlanıyoruz. Sosyal medyada yaklaşık 400.000 kişiyiz ve Gün gectikçe tanınmaya başlandık.Birkaç tv yayına çıktık. Mağduriyetimizi dile getirdik, T.C Vatandaşı olan herkesin eşit ve adil şartlarda emekli olmasını istiyoruz.1999 yılı ssk girişi olan ve 1999 sonrası ssk giri olanlar olarak ayrıştırılmak istemiyoruz. TBMM’ye defalarca gittik parti ayırt etmeksizin tüm vekillerimizle görüştük. Meclis açılınca yine Ankara'da olacağız ve elbette 16 milyonun heryerde sesi olmaya devam edeceğiz.
Emeklilikte Adalet Arayanlar Derneği yeni bir basın açıklaması gerçekleştirdi, işte gazetemize ulaşan bütün detaylar.

 YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE

Emeklilikte Adalet Arayanlar Derneği olarak 17 Eylül 2023 tarihinde İzmit kent meydanında stand çalışması yaptık. İzmit halkına derneğimizi ve 2000 sonrası ssk mağdurlarıiçin yapmış olduğumuz hak arayışı mücadelemizi anlattık. Derneğimiz Mart ayında faaliyete geçti.2000 sonrası ssk mağdurları olarak öncelikle sosyal medyada sesimizi duyurduk. Eyt sonrası  08.09.1999 ssk girişi olan ve 17-20 yıl geç emekli olacak olan 16 milyon mağdur adına oluşmuş bir derneğiz. İstanbulda ve Gebze de toplantılar düzenledik. Gebze de basın açıklaması yaptık. 1 mayısta mitingteydik. Şimdi Ekim ayında kadıköy de yapacağımız büyük mitinge hazırlanıyoruz. Sosyal medyada yaklaşık 400.000 kişiyiz ve Gün gectikçe tanınmaya başlandık.Birkaç tv yayına çıktık. Mağduriyetimizi dile getirdik, T.C Vatandaşı olan herkesin eşit ve adil şartlarda emekli olmasını istiyoruz.1999 yılı ssk girişi olan ve 1999 sonrası ssk giri olanlar olarak ayrıştırılmak istemiyoruz. TBMM’ye defalarca gittik parti ayırt etmeksizin tüm vekillerimizle görüştük. Meclis açılınca yine Ankara'da olacağız ve elbette 16 milyonun heryerde sesi olmaya devam edeceğiz.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.