Emir Can İğrek’ten Kocaelisporlulara özel selam

Spor 24.09.2023 - 15:13, Güncelleme: 24.09.2023 - 15:13
 

Emir Can İğrek’ten Kocaelisporlulara özel selam

Kocaeli’nde gerçekleştirdiği konserlerde Kocaelispor forması giyen ve İzmit ile ilgili şarkı söyleyip Kocaelisporluların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Emir Can İğrek, önceki akşam Hayal Kahvesi’nde Kocaelili hayranlarına konser verdi

Kocaeli’nde gerçekleştirdiği konserlerde Kocaelispor forması giyen ve İzmit ile ilgili şarkı söyleyip Kocaelisporluların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Emir Can İğrek, önceki akşam Hayal Kahvesi’nde Kocaelili hayranlarına konser verdi. Konser öncesi Emir Can’ı Kocaelispor camiasının yakından tanıdığı isim Mehmet Açık ziyaret ederek, ünlü sanatçıya üzerinde ismi yazılı Kocaelispor’un yeni sezon formasını hediye etti.   KOCAELİSPOR SÜPER LİGİ HAK EDİYOR Kocaeli’yi çok sevdiğini belirten Emir Can İğrek, “Kocaelispor çocukluk yıllarımdan beri yakınen takip ettiğim bir takım. Gerçekten süper ligi hak eden ve renk veren bir camia. Bu sezon sonunda süper lige çıkacağına ve eski şaşalı günlerine geri döneceğine inanıyorum. Tüm Kocaelisporlulara ve Hodri Meydan’a selamlarımı iletiyorum” dedi. Ünlü sanatçı bu konserinde de Kocaelispor forması giyerek Kocaelisporluların gönlünü feth etti.
Kocaeli’nde gerçekleştirdiği konserlerde Kocaelispor forması giyen ve İzmit ile ilgili şarkı söyleyip Kocaelisporluların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Emir Can İğrek, önceki akşam Hayal Kahvesi’nde Kocaelili hayranlarına konser verdi

Kocaeli’nde gerçekleştirdiği konserlerde Kocaelispor forması giyen ve İzmit ile ilgili şarkı söyleyip Kocaelisporluların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Emir Can İğrek, önceki akşam Hayal Kahvesi’nde Kocaelili hayranlarına konser verdi.

Konser öncesi Emir Can’ı Kocaelispor camiasının yakından tanıdığı isim Mehmet Açık ziyaret ederek, ünlü sanatçıya üzerinde ismi yazılı Kocaelispor’un yeni sezon formasını hediye etti.

 

KOCAELİSPOR SÜPER LİGİ HAK EDİYOR

Kocaeli’yi çok sevdiğini belirten Emir Can İğrek, “Kocaelispor çocukluk yıllarımdan beri yakınen takip ettiğim bir takım. Gerçekten süper ligi hak eden ve renk veren bir camia. Bu sezon sonunda süper lige çıkacağına ve eski şaşalı günlerine geri döneceğine inanıyorum. Tüm Kocaelisporlulara ve Hodri Meydan’a selamlarımı iletiyorum” dedi. Ünlü sanatçı bu konserinde de Kocaelispor forması giyerek Kocaelisporluların gönlünü feth etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.