Ertuğrul Sağlam: "Havamız iyi, keyfimiz yerinde, moraller üst seviyede Allah'a şükür"

Spor 04.10.2023 - 17:11, Güncelleme: 04.10.2023 - 17:11
 

Ertuğrul Sağlam: "Havamız iyi, keyfimiz yerinde, moraller üst seviyede Allah'a şükür"

Brunga Tesisleri'nde antrenman öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul sağlam morallerin üst düzeyde olduğunu söyledi. Sağlam rehavete kapılmadan yola devam edeceklerinin altını çizdi

"HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK" Sağlam şu şekilde konuştu: "Havamız iyi, keyfimiz yerinde, moraller üst seviyede Allah'a şükür. Hastalarımız vardı. Onlar da yavaş yavaş iyileşiyor. Sakatlıkla alakalı bir iki ufak sorunumuz var. Onların dışında da bir problemimiz yok Allah'a şükür. Onun dışında maçtan sonra Keçiören maçından sonra hemen çalışmalara başladık. Çünkü fazla zamanımız yok cuma gününe kadar. Dolayısıyla hem takımı Keçiörengücü maçının yorgunluğundan uzaklaştırmak, dinlendirmek hem de Erzurumspor maçına hazırlamak zorundayız. Bir taraftan da tabii işi sıkı tutup içeride dışarıda oluşabilecek bir rehavet ortamını da engellemek için de tabii oyuncularımızla sık sık konuşuyoruz. Kaldı ki hedefimiz çok büyük. Yani bu doğrultuda en ufak bir açık vermemek zorundayız. En ufak bir ihmale, suistimale hiç girmememiz gerekiyor. Bu şekilde davranmamanız gerekiyor. Ve dolayısıyla cuma günü de yine bizim için final gibi bir karşılaşma oynayacağız. "HER HAFTA FİNAL OYNAYACAĞIZ" Diyeceksiniz ki ya hocam her hafta final mi oynayacağız? Doğru her hafta final oynayacağız bundan sonraki kalan maçlarımızın hepsi bizim için ayrı bir önemde bir final karşılaşması. Bu ciddiyetle maça hazırlanıyoruz. Erzurumspor iyi bir takım, birkaç senedir beraber oynayan aynı oyuncuların artık beraber oynama alışkanlığını edindiği istikrarı olan bir takım. Dolayısıyla böyle birbiriyle uyumlu bir takımla oynayacağımızın farkındayız. Ama oyuncularımıza şunu söyledim ben ki her zaman her fırsatta dile getiriyorum. Eğer biz çok iyi mücadele edip kazanmayı çok istersek oyunu doğru oynarsak, saha içerisinde herkes birbirine yardım eder, birbirini desteklerse bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok. İçeride, dışarıda yenemeyeceğimiz takım yok. Bu gerçekler doğrultusunda da tabii bu özgüvenle işi rehavete düşürmeden her maçı ayrı ayrı değerlendirip doğru şekilde oynamamız gerekiyor."
Brunga Tesisleri'nde antrenman öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul sağlam morallerin üst düzeyde olduğunu söyledi. Sağlam rehavete kapılmadan yola devam edeceklerinin altını çizdi

"HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK"

Sağlam şu şekilde konuştu: "Havamız iyi, keyfimiz yerinde, moraller üst seviyede Allah'a şükür. Hastalarımız vardı. Onlar da yavaş yavaş iyileşiyor. Sakatlıkla alakalı bir iki ufak sorunumuz var. Onların dışında da bir problemimiz yok Allah'a şükür. Onun dışında maçtan sonra Keçiören maçından sonra hemen çalışmalara başladık. Çünkü fazla zamanımız yok cuma gününe kadar. Dolayısıyla hem takımı Keçiörengücü maçının yorgunluğundan uzaklaştırmak, dinlendirmek hem de Erzurumspor maçına hazırlamak zorundayız. Bir taraftan da tabii işi sıkı tutup içeride dışarıda oluşabilecek bir rehavet ortamını da engellemek için de tabii oyuncularımızla sık sık konuşuyoruz. Kaldı ki hedefimiz çok büyük. Yani bu doğrultuda en ufak bir açık vermemek zorundayız. En ufak bir ihmale, suistimale hiç girmememiz gerekiyor. Bu şekilde davranmamanız gerekiyor. Ve dolayısıyla cuma günü de yine bizim için final gibi bir karşılaşma oynayacağız.

"HER HAFTA FİNAL OYNAYACAĞIZ"

Diyeceksiniz ki ya hocam her hafta final mi oynayacağız? Doğru her hafta final oynayacağız bundan sonraki kalan maçlarımızın hepsi bizim için ayrı bir önemde bir final karşılaşması. Bu ciddiyetle maça hazırlanıyoruz. Erzurumspor iyi bir takım, birkaç senedir beraber oynayan aynı oyuncuların artık beraber oynama alışkanlığını edindiği istikrarı olan bir takım. Dolayısıyla böyle birbiriyle uyumlu bir takımla oynayacağımızın farkındayız.

Ama oyuncularımıza şunu söyledim ben ki her zaman her fırsatta dile getiriyorum. Eğer biz çok iyi mücadele edip kazanmayı çok istersek oyunu doğru oynarsak, saha içerisinde herkes birbirine yardım eder, birbirini desteklerse bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok. İçeride, dışarıda yenemeyeceğimiz takım yok. Bu gerçekler doğrultusunda da tabii bu özgüvenle işi rehavete düşürmeden her maçı ayrı ayrı değerlendirip doğru şekilde oynamamız gerekiyor."

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.