Park ınn

‘Evlilik fuarı’ heyecanı başlıyor

Kocaeli 08.02.2024 - 16:21, Güncelleme: 08.02.2024 - 16:21
 

‘Evlilik fuarı’ heyecanı başlıyor

KODED yönetimi, yarın başlayacak olan evlilik fuarı öncesi basın mensupları ile bir araya geldi

Kocaeli’de gerçekleşecek olan en büyük düğün etkinliği olan evlilik fuarı için geri sayım başladı. Kocaeli Kongre Merkezinde düzenlenecek olan fuar, 9 Şubat Cuma günü başlayacak ve üç gün boyunca sürecek. Kocaeli Düğün Davet Etkinlik İşletmecileri Dayanışma Geliştirme Derneği (KODED) ev sahipliğinde düzenlenecek olan fuar öncesi Dernek Başkanı Erkan Günenç, Başkan Yardımcısı Kaan Kandemir, Yönetim kurulu üyeleri; Levent Ergüney, İbrahim Şahin, Aslı Sayan, Nalan Altın, Mehlika Sarıoğlu, İbrahim Şahin, Ahmet Şahin, Süleyman Tanyıldız, Samed Uçar, Eren Kaya bugün Diva Restoran'da basın mensupları ile buluştu. “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ” Sözlerine dernek hakkında bilgiler vererek başlayan Başkan Günenç, “KODED kurulalı 1 buçuk yıl oldu. 200’ün üzerinde düğün salonu, gelinlikçiler, güzellik salonları, kuaförler ve fotoğrafçılardan oluşan bir yapıyız. Bizler pandemi dönemi kime başvuracağımızı bilmiyorduk. Derneğimizi kurma amacımız da bu oldu. Türkiye genelinde 67 il gezdik. Federasyon ve konfederasyon oluşturduk. Düğün salonundan, fotoğrafçıya; organizasyoncudan, beyaz eşyacıya… Her yönüyle 37 kaleme hitap ediyoruz. Biz sektördeki arkadaşlarla kendimizi rakip zannediyorduk. Aslında değilmişiz. Tek başına bu kadar kişi evlendirilmez zaten. Tüm bunların birleşimi olarak biz aslında büyük bir aileyiz.” şeklinde konuştu. “BU SEKTÖR AYNI ZAMANDA TURİZM ELÇİSİ” Sektör bazında bakıldığında Türkiye bütçesine yüzde 12 katkı sağladıklarını ifade eden Günenç, “Geçen sene Kocaeli’de 13 bin çift evlendi. Bu rakam her sene üzerine koyarak artıyor. Analizler için derneğimizin önemi büyük. “Bizimle evlenir misiniz” sloganıyla yola çıktık. Bu bizim ilk fuarımız, herkes çok heyecanlı. İlerleyen zamanlarda Kocaeli’ye farklı neler katabileceğimize de bakacağız. Çünkü aslında bu sektör her ilçenin de turizm elçisi, düğüne gelen insanlar o bölgeyi geziyor. Esnafımız da kazanacak. Fuar geleneksel hale gelecek.” şeklinde konuştu. “KOCAELİ’NİN EN GÜÇLÜ İSİMLERİ ORDA OLACAK” Günenç’in ardından söz alan dernek yönetim kurulu üyesi Aslı Sayan ise “Fuarımız 3 gün sürecek. Dolu dolu programlarımız sabah 10.00 akşam 22.00 arasında devam edecek. Yerimiz kısıtlı olduğundan dolayı tüm üyelerimize yer açamadık. Yaklaşık 47 firma katılacak. Kocaeli’nin en güçlü isimleri orada olacak. Yönetim olarak kendi yerlerimizden feragat edip önceliğimizi üyelerimize verdik.” dedi.
KODED yönetimi, yarın başlayacak olan evlilik fuarı öncesi basın mensupları ile bir araya geldi

Kocaeli’de gerçekleşecek olan en büyük düğün etkinliği olan evlilik fuarı için geri sayım başladı. Kocaeli Kongre Merkezinde düzenlenecek olan fuar, 9 Şubat Cuma günü başlayacak ve üç gün boyunca sürecek. Kocaeli Düğün Davet Etkinlik İşletmecileri Dayanışma Geliştirme Derneği (KODED) ev sahipliğinde düzenlenecek olan fuar öncesi Dernek Başkanı Erkan Günenç, Başkan Yardımcısı Kaan Kandemir, Yönetim kurulu üyeleri; Levent Ergüney, İbrahim Şahin, Aslı Sayan, Nalan Altın, Mehlika Sarıoğlu, İbrahim Şahin, Ahmet Şahin, Süleyman Tanyıldız, Samed Uçar, Eren Kaya bugün Diva Restoran'da basın mensupları ile buluştu.

‘Evlilik fuarı’ heyecanı başlıyor

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Sözlerine dernek hakkında bilgiler vererek başlayan Başkan Günenç, “KODED kurulalı 1 buçuk yıl oldu. 200’ün üzerinde düğün salonu, gelinlikçiler, güzellik salonları, kuaförler ve fotoğrafçılardan oluşan bir yapıyız. Bizler pandemi dönemi kime başvuracağımızı bilmiyorduk. Derneğimizi kurma amacımız da bu oldu. Türkiye genelinde 67 il gezdik. Federasyon ve konfederasyon oluşturduk. Düğün salonundan, fotoğrafçıya; organizasyoncudan, beyaz eşyacıya… Her yönüyle 37 kaleme hitap ediyoruz. Biz sektördeki arkadaşlarla kendimizi rakip zannediyorduk. Aslında değilmişiz. Tek başına bu kadar kişi evlendirilmez zaten. Tüm bunların birleşimi olarak biz aslında büyük bir aileyiz.” şeklinde konuştu.

‘Evlilik fuarı’ heyecanı başlıyor

“BU SEKTÖR AYNI ZAMANDA TURİZM ELÇİSİ”

Sektör bazında bakıldığında Türkiye bütçesine yüzde 12 katkı sağladıklarını ifade eden Günenç, “Geçen sene Kocaeli’de 13 bin çift evlendi. Bu rakam her sene üzerine koyarak artıyor. Analizler için derneğimizin önemi büyük. “Bizimle evlenir misiniz” sloganıyla yola çıktık. Bu bizim ilk fuarımız, herkes çok heyecanlı. İlerleyen zamanlarda Kocaeli’ye farklı neler katabileceğimize de bakacağız. Çünkü aslında bu sektör her ilçenin de turizm elçisi, düğüne gelen insanlar o bölgeyi geziyor. Esnafımız da kazanacak. Fuar geleneksel hale gelecek.” şeklinde konuştu.

“KOCAELİ’NİN EN GÜÇLÜ İSİMLERİ ORDA OLACAK”

Günenç’in ardından söz alan dernek yönetim kurulu üyesi Aslı Sayan ise “Fuarımız 3 gün sürecek. Dolu dolu programlarımız sabah 10.00 akşam 22.00 arasında devam edecek. Yerimiz kısıtlı olduğundan dolayı tüm üyelerimize yer açamadık. Yaklaşık 47 firma katılacak. Kocaeli’nin en güçlü isimleri orada olacak. Yönetim olarak kendi yerlerimizden feragat edip önceliğimizi üyelerimize verdik.” dedi.

‘Evlilik fuarı’ heyecanı başlıyor

‘Evlilik fuarı’ heyecanı başlıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.