FİLEDE EN DEĞERLİ OYUNCU SELİNAY OLDU

Spor 22.11.2021 - 10:45, Güncelleme: 22.11.2021 - 10:45
 

FİLEDE EN DEĞERLİ OYUNCU SELİNAY OLDU

FİLEDE EN DEĞERLİ OYUNCU SELİNAY OLDU

İtalya’da gerçekleşen 4. Dünya İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden, şampiyonanın en değerli oyuncusu Selinay Akçin oldu. DÜNYA ŞAMPİYONU MİLLİ GURURUMUZ Geçtiğimiz günlerde kulübü ziyaret ederek İhsaniyeli yöneticilerle buluşan Selinay, milli takım formasını kulübe hediye etti. Yönetim kurulu üyeleri “Dünya Şampiyonu milli gururumuz Selinay’a yaptığı ziyareti ve hediyesi ile ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, bizi gururlandırdığı için teşekkür eder başarılarının devamını dileriz” dedi.
FİLEDE EN DEĞERLİ OYUNCU SELİNAY OLDU

İtalya’da gerçekleşen 4. Dünya İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden, şampiyonanın en değerli oyuncusu Selinay Akçin oldu.

DÜNYA ŞAMPİYONU MİLLİ GURURUMUZ

Geçtiğimiz günlerde kulübü ziyaret ederek İhsaniyeli yöneticilerle buluşan Selinay, milli takım formasını kulübe hediye etti. Yönetim kurulu üyeleri “Dünya Şampiyonu milli gururumuz Selinay’a yaptığı ziyareti ve hediyesi ile ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, bizi gururlandırdığı için teşekkür eder başarılarının devamını dileriz” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.