Park ınn

Gaziler Günü, Gebze'de düzenlenen törenle kutlandı!

Gebze 20.09.2023 - 14:12, Güncelleme: 20.09.2023 - 14:12
 

Gaziler Günü, Gebze'de düzenlenen törenle kutlandı!

Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazi’ unvanının verildiği tarih olan 19 Eylül'de kutlanan Gaziler Günü, Gebze’de de törenle kutlandı.

Gebze’de 19 Eylül Gaziler Günü çerçevesinde kutlama programı gerçekleştirildi. Gebze Kent Meydanı Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen programa Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kurum müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri,  gaziler ve öğrenciler katıldı. Programda Atatürk anıtına kaymakamlık ve belediye çelenkleri sunuldu. Ardından öğrenciler, günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okudu. Gerçekleştirilen programla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “19 Eylül  Gaziler Günü münasebetiyle düzenlenen çelenk sunma töreninde kıymetli gazilerimizle bir aradayız. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor; hayatta olan kahramanlarımıza sağlık ve bereketli bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.   Gebze protokolü gazilerle sohbet ederek, onlarla vakit geçirdi.   Programda Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. 
Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazi’ unvanının verildiği tarih olan 19 Eylül'de kutlanan Gaziler Günü, Gebze’de de törenle kutlandı.
Gebze’de 19 Eylül Gaziler Günü çerçevesinde kutlama programı gerçekleştirildi. Gebze Kent Meydanı Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen programa Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kurum müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri,  gaziler ve öğrenciler katıldı. Programda Atatürk anıtına kaymakamlık ve belediye çelenkleri sunuldu. Ardından öğrenciler, günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okudu. Gerçekleştirilen programla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “19 Eylül  Gaziler Günü münasebetiyle düzenlenen çelenk sunma töreninde kıymetli gazilerimizle bir aradayız. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor; hayatta olan kahramanlarımıza sağlık ve bereketli bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
Gebze protokolü gazilerle sohbet ederek, onlarla vakit geçirdi.
 
Programda Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.