Gebzeli müdürün büyük başarısı

Gebze 14.06.2023 - 11:59, Güncelleme: 14.06.2023 - 11:59
 

Gebzeli müdürün büyük başarısı

Türkiye’nin önde gelen devlet okullarından Kadıköy Halil Türkkan Ortaokulu eğitimdeki başarılarını sporda da devam ettiriyor.

İlter Aygün’ün okul müdürlüğü yaptığı kurumda bugüne kadar Türk futboluna çok sayıda öğrencinin yetiştirildiği öğrenildi. Son olarak okul sporları Türkiye birinciliği müsabakasında 4 maç sonucu Halil Türkkan Ortaokulu Sivas’ı 2-0 yenerek finale yükseldi. Final maçının bugün saat 11.30’da oynanacağını ifade eden Okul Müdürü İlter Aygün, başarıda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. ERTUĞRUL’A TEŞEKKÜR ETTİ Fenerbahçe ve Milli Takım kalecisi Ertuğrul’u da kendi okullarından yetiştirdiklerini hatırlatan Aygün vefası için de Ertuğrul7a teşekkür ederek; “2003 doğumlu Fenerbahçe ve Milli Takım kalecisi olan; 3 yıl okul takımızın şampiyon olmasında pay sahibi Osman Ertuğrul Çetin, yıldız erkek futbol takımının yarı final maçı öncesinde beni aradı.” Hocam bir isteğiniz var mı? Lütfen haberim olsun “ dedi. Hocam bizde emeğiniz çok. Bu akşam benim için genç kardeşlerime ben yemek söylemek istiyorum “dedi. “Vefa’nın bir semt adının olmadığını öğrenmiş olduk. A Milli takım yolunda Ertuğrul evladıma başarılar diliyor, gözlerinden öpüyorum.” Dedi.
Türkiye’nin önde gelen devlet okullarından Kadıköy Halil Türkkan Ortaokulu eğitimdeki başarılarını sporda da devam ettiriyor.

İlter Aygün’ün okul müdürlüğü yaptığı kurumda bugüne kadar Türk futboluna çok sayıda öğrencinin yetiştirildiği öğrenildi. Son olarak okul sporları Türkiye birinciliği müsabakasında 4 maç sonucu Halil Türkkan Ortaokulu Sivas’ı 2-0 yenerek finale yükseldi. Final maçının bugün saat 11.30’da oynanacağını ifade eden Okul Müdürü İlter Aygün, başarıda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

ERTUĞRUL’A TEŞEKKÜR ETTİ

Fenerbahçe ve Milli Takım kalecisi Ertuğrul’u da kendi okullarından yetiştirdiklerini hatırlatan Aygün vefası için de Ertuğrul7a teşekkür ederek; “2003 doğumlu Fenerbahçe ve Milli Takım kalecisi olan; 3 yıl okul takımızın şampiyon olmasında pay sahibi Osman Ertuğrul Çetin, yıldız erkek futbol takımının yarı final maçı öncesinde beni aradı.” Hocam bir isteğiniz var mı? Lütfen haberim olsun “ dedi. Hocam bizde emeğiniz çok. Bu akşam benim için genç kardeşlerime ben yemek söylemek istiyorum “dedi. “Vefa’nın bir semt adının olmadığını öğrenmiş olduk. A Milli takım yolunda Ertuğrul evladıma başarılar diliyor, gözlerinden öpüyorum.” Dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.