Gebze’nin Mahallelerinde Ramazan Şenliği Var

Gebze 20.03.2024 - 13:07, Güncelleme: 20.03.2024 - 13:07
 

Gebze’nin Mahallelerinde Ramazan Şenliği Var

Gebze Belediyesi tarafından her akşam bir mahallede gerçekleştirilen ‘Mahallemde Ramazan Şenliği Var’ etkinliklerine katılan çocukları yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklara ve ailelere iyi eğlenceler diledi

Gebze Belediyesi bu Ramazan ayında da çocukları unutmadı. Her gün farklı bir mahallede düzenlenen Mahallemde Ramazan Şenliği Var programına aileleriyle birlikte katılan çocuklar, hem Ramazan ayının güzelliklerini paylaşıyor hem de eğleniyor. Gebze Belediyesi Ramazan ayı boyunca 7’den 70’e tüm Gebzelilerin istifade edebileceği birbirinden farklı programlar ile ramazan ayı ruhunu yaşatmaya devam ediyor. Düzenlenen, “Mahallemde Ramazan Şenliği Var” programı ile her gün farklı bir okulda çocuklar ile buluşan Gebze Belediyesi, Karagöz ve Hacivat gösterisinden balon dağıtımına kadar birçok etkinlikleri çocukların gönlünü fethediyor. BAŞKAN AMCALARI YALNIZ BIRAKMADI Ramazan şenliğine konuk olan Gebzeli çocukları ve ailelerini yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Köşklüçeşme Mahallesi’nde düzenlenen programda çocuklarla birlikte gösterileri izledi. Aileleriyle birlikte şenliğe konuk olan çocuklara iyi eğlenceler dileyen Başkan Büyükgöz, “Mahallemde Ramazan Şenliği Var etkinliğimizde kıymetli yavrularımızın heyecanını ve neşesini paylaştık. Rabbim ailelerinizle birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde Ramazan bayramına erişmeyi nasip etsin inşallah. Ramazan ayımız mübarek olsun” dedi.  HER AKŞAM FARKLI BİR MAHALLEDE Ramazan ayı boyunca 17 farklı okulda gerçekleşecek olan Mahallemde Ramazan Şenliği Var programı takvimi ise şu şekilde; “20 Mart Çarşamba Günü İstasyon Bilim Sanat Merkezi Önü, 21 Mart Perşembe Günü Pelitli Köyü - Molla Fenari Köyü ve Cumaköy, 22 Mart Cuma Günü İlker Ağçay İlköğretim Okulu, 23 Mart Cumartesi Günü Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, 25 Mart Pazartesi Günü; Alpararslan İlkokulu, 26 Mart Yavuz Selim Günü İlkokulu, 27 Mart Çarşamba Günü  Bilgi İlkokulu, 28 Mart Perşembe Günü Tavşanlı- Muallimköy, 29 Mart Cuma Günü Ulus Mahallesi Klavuz Gençlik Arkası Otopark, 02 Nisan Salı Günü Ertuğrul Gazi İlkokulu, 03 Nisan Çarşamba Günü Fevzi Çakmak İlkokulu, 04 Nisan Perşembe Günü Dumlupınar İmam Hatip, 05 Nisan Cuma Günü Sultan Ayhan İlkokulu, 06 Nisan Cumartesi Günü Hürriyet İlk-Ortaokulu Bahçesi, 07 Nisan Pazar Günü Kroman Çelik İlkokulu Bahçesi.”
Gebze Belediyesi tarafından her akşam bir mahallede gerçekleştirilen ‘Mahallemde Ramazan Şenliği Var’ etkinliklerine katılan çocukları yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklara ve ailelere iyi eğlenceler diledi

Gebze Belediyesi bu Ramazan ayında da çocukları unutmadı. Her gün farklı bir mahallede düzenlenen

Mahallemde Ramazan Şenliği Var programına aileleriyle birlikte katılan çocuklar, hem Ramazan ayının güzelliklerini paylaşıyor hem de eğleniyor. Gebze Belediyesi Ramazan ayı boyunca 7’den 70’e tüm Gebzelilerin istifade edebileceği birbirinden farklı programlar ile ramazan ayı ruhunu yaşatmaya devam ediyor. Düzenlenen, “Mahallemde Ramazan Şenliği Var” programı ile her gün farklı bir okulda çocuklar ile buluşan Gebze Belediyesi, Karagöz ve Hacivat gösterisinden balon dağıtımına kadar birçok etkinlikleri çocukların gönlünü fethediyor.

BAŞKAN AMCALARI YALNIZ BIRAKMADI

Ramazan şenliğine konuk olan Gebzeli çocukları ve ailelerini yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Köşklüçeşme Mahallesi’nde düzenlenen programda çocuklarla birlikte gösterileri izledi. Aileleriyle birlikte şenliğe konuk olan çocuklara iyi eğlenceler dileyen Başkan Büyükgöz, “Mahallemde Ramazan Şenliği Var etkinliğimizde kıymetli yavrularımızın heyecanını ve neşesini paylaştık. Rabbim ailelerinizle birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde Ramazan bayramına erişmeyi nasip etsin inşallah. Ramazan ayımız mübarek olsun” dedi. 

HER AKŞAM FARKLI BİR MAHALLEDE

Ramazan ayı boyunca 17 farklı okulda gerçekleşecek olan Mahallemde Ramazan Şenliği Var programı takvimi ise şu şekilde; “20 Mart Çarşamba Günü İstasyon Bilim Sanat Merkezi Önü, 21 Mart Perşembe Günü Pelitli Köyü - Molla Fenari Köyü ve Cumaköy, 22 Mart Cuma Günü İlker Ağçay İlköğretim Okulu, 23 Mart Cumartesi Günü Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, 25 Mart Pazartesi Günü; Alpararslan İlkokulu, 26 Mart Yavuz Selim Günü İlkokulu, 27 Mart Çarşamba Günü  Bilgi İlkokulu, 28 Mart Perşembe Günü Tavşanlı- Muallimköy, 29 Mart Cuma Günü Ulus Mahallesi Klavuz Gençlik Arkası Otopark, 02 Nisan Salı Günü Ertuğrul Gazi İlkokulu, 03 Nisan Çarşamba Günü Fevzi Çakmak İlkokulu, 04 Nisan Perşembe Günü Dumlupınar İmam Hatip, 05 Nisan Cuma Günü Sultan Ayhan İlkokulu, 06 Nisan Cumartesi Günü Hürriyet İlk-Ortaokulu Bahçesi, 07 Nisan Pazar Günü Kroman Çelik İlkokulu Bahçesi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.